Почетна » КУНГФУ ВУШУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ДОНЕЛА 25 МЕДАЉА: Штефанек и Маринковић дочекали шампионе с Европског првенства!

КУНГФУ ВУШУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ДОНЕЛА 25 МЕДАЉА: Штефанек и Маринковић дочекали шампионе с Европског првенства!

од Други Пишу
0 коментар

Кунгфу вушу репрезентација Србије на недавно завршеном Европском првенству у бугарском граду Бурксу остварила је значајан успех – у конкуренцији од пионира до јуниора освојено је 25 медаља!

Председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек и генерални секретар Горан Маринковић уприличили су пријем за освајаче медаља, па су честитке лично добили: Ива Ангелески злато (јуниори), Анастасија Петровић злато (старији пионири), Срећко Кузмановић сребро (јуниори), Андрија Матовић сребро (јуниори), Лазар Анђелковић сребро (јуниор) и тренери Милош Лазаревић, помоћни тренер Александар Петровић и председник Српског кунгфу вушу савеза Зоран Ћендић.

“Честитам младим спортистима на оствареном успеху. Веома је битно да кунгуфу вушу репрезентација има резултате на међународним такмичењима, а јуниори су доказали да се одлично ради у самом савезу и ствара база за сениорску категорију. Освајачима медаља желим да наставе да тренирају још више, па да и као сениори наставе да нижу успехе. Након овог пријема трудићемо се да као Спортски савез Србије помогнемо функционисање наших чланица”, истакао је Штефанек.

Генерални секретар Горан Маринковић се придружио честиткама председника:

“Честитам вам и желим да наставите како сте започели своје спортске каријере. У Спортском савезу Србије имате подршку. Заједничким трудом и радом, надамо се унапређењу кунгфу вушуа у Србији и наравно очекујемо још резултата”, рекао је Маринковић.

Председник Српског кунгфу вушу савеза Зоран Ћендић захвалио се Спортском савезу Србије:

“Са прошлог Европског првенства одржаног у Москви такмичари су донели четири медаље. Сада захваљујући подршци Спортског савеза Србије освојен је већи број одличја. Наставићемо вредно радимо, имамо добре такмичаре и одличну сарадњу са Спортским савезом Србије, па се надам да ни континуитет успеха неће изостати”, изјавио је Ћендић.

Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар