Почетна » Партизан има новог спонзора, Вазура се захвалио председнику

Партизан има новог спонзора, Вазура се захвалио председнику

од Други Пишу
0 коментар

Генерални директор ФК Партизан обратио се медијима из Белека где црно-бели обављају завршне припреме за наставак сезоне и открио детаље највећег спонзорског уговора који је клуб потписао у сезони 2022/23.

„Пре неколико недеља смо потписали једногодишњи уговор са компанијом Зиђин и стога бих желео, у име свих који раде у Фудбалском клубу Партизан, да се захвалим председнику државе јер нам та помоћ веома значи“, рекао је Вазура.

У потписаном уговору постоји и опција за продужење сарадње за још три године, а медији спекулишу да се ради о уговору вредном милион и по евра за прву годину.

„Јако смо задовољни и, понављам, захвални свима који су помогли да Партизан добије новог спонзора, а пре свега, председнику државе. Име компаније Зиђин ће се налазити на дресовима, видним местима на опреми, као и свуда на стадиону“, додао је Вазура.

Што се тиче појачања у играчком смислу, Вазура је рекао да је тренутно близу долазак једног, али и одлазак једног играча.

„Видим да су играчи насмејани, а најважније је да су сви здрави. Задовољан сам, не журимо са довођењима. Довешћемо само проверене играче које буде желео стручни штаб. Надам се и сутра добром резултату у утакмици са Ахматом“, закључио је генерални директор Партизана.

Маја Тодић   Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар