Почетна » Социјалисти Антић и Никодијевић у Калуђерици

Социјалисти Антић и Никодијевић у Калуђерици

од admin
0 коментар

Дана 13.04 2016 године, Калуђерицу су посетили заменик председника СПС-а Александар Антић и председника Градског одбора Београда СПС-а Никола Никодијевић.

У препуној сали МО СПС Калуђерице,заменик председника СПС-а, Александар Антић се обратио грађанима Калуђерице износећи планове и задатке коалиције СПС-ЈС за наредни период.

Саша Антић је навео приоритетне инфраструктурне проблеме посебно наглашавајући изградњи канализације, проширење Смедеревског пута, излазак Калуђерице на ауто-пут и увођење нове линије ГСП-А.С обзиром да је у претходном периоду био председник Скупштине Београда подсетио је грађане Калуђерице да су Социјалисти водили рачуна о развоју Калуђерице, учествовали у изградњи и асфалтирању улица, изградњи школе, зграде амбуланте и прикључење насеља на градски водовод.

На крају свог излагања позвао је грађане Калуђерице да 24 априла изађу на изборе , заокруже број 3 и дају поверење листи коалиције СПС-ЈС и кандидату за председника општине Милану Јанковићу Жирету, јер ће тако гласати за одговорне и стручне људе који ће решавати проблеме и развијати општину.

По завршетку састанка грађани Калуђерице имали су прилику да постављају питања и разговарају са Сашом Антићем, НИколом Никодијевићем и кандидатом за председника општине Миланом Јанковићем Жиретом.

ОДГОВОРНОСТ ЗА БУДУЋНОСТ, ХРАБРО ДО ПОБЕДЕ !!!

Можда ти се свиди

Оставите коментар