Почетна » Brnabić i Mali predstavljaju Senior kartice za beogradske penzionere

Brnabić i Mali predstavljaju Senior kartice za beogradske penzionere

од admin
0 коментар

Personalizovane senior kartice za penzionere omogući će građanima da ostvare brojne popuste, a taj projekat će danas biti predstavljen u prisustvu premijerke Ane Brnabić i gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Na osnovu personalizovane senior kartice najstariji sugrađani prilikom kupovine moći će da ostvare brojne popuste, a prema najavama gradonačelnika, prvu benefit karticu prestonički penzioneri moći će da dobiju potpuno besplatno.

Tom karticom, penzioneri će imati mogućnost da ostvare uštede, jer će kupovina na sniženjima biti dostupna na velikom broju prodajnih mesta, a gradonačelnik očekuje da će se tek širiti mreža trgovaca kod kojih će po nižim cenama moći da se pazari uz senior karticu.

„Kroz karticu će penzioneri moći da dobiju informacije o brojnim popustima koje Grad nudi ovoj starosnoj grupi sugrađana, a takođe, biće moguća i pretraga baze prodavnica na sajtu kartice za penzionere, a imaće mogućnost i da se informišu o popustima“, rekao je Mali za „Večernje novosti“.

„Naši najstariji sugrađani su zadužili ovaj grad i veoma je važno da im se odužimo na adekvatan način. Oni su podneli najveći teret reformi i na ovaj način im kažemo – hvala“, rekao je Mali i dodao da će Beograd snositi sve troškove izrade i distribucije kartice.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар