Почетна » Došao na konferenciju sa Hitlerovim brkovima da kaže da nije fašista

Došao na konferenciju sa Hitlerovim brkovima da kaže da nije fašista

од admin
0 коментар

Povodom uklanjanja ploče sa ustaškim pozdravom „Za dom spremni“ iz Jasenovca, ratni zapovednik HOS-a devedesetih godina Marko Skejo je na konferenciji za novinare HOS rekao da nije srećan zbog uklanjanja te ploče i poručio: „Vi koji uživate slobodu hrvatskog naroda, vidim da pod ručnom i na kumplungu ne cenite te Hrvate koji se ustaše i daše život za domovinu“.

Takele brke ma človk, ki razlaga, da pozdrav hrvatskih braniteljev Za dom spremni nima nobene veze z ustaštvom… pic.twitter.com/nZFaXtOVx1

— Gregor Mlakar (@Konjican) September 7, 2017

– Jasenovac je Hrvatska. Ti momci su dali za Jasenovac svoje živote, ne vidim razloga da ta ploča tu ne ostane. A u Vukovaru stoje ćilirični spomenici koji su bili upereni protiv Hrvatske. Pozdravljam vas sa starim hrvatskim pozdravom „Bog i Hrvati i za dom spremni“ – rekao je Skejo, prenosi „Index.hr“.

One ornament per photo:) pic.twitter.com/qUhmwbtBpR

— Saša Stošić ???? (@Sleepwalker64) September 7, 2017

U tekstu o ovom Hrvatu sa „Hitlerovim brkovima“, ovaj portal ga je nazvao ratnim zapovednikom, dežurnim ustašom i osuđenikom za privredni kriminal.

Just for fun, here is a picture of a guy who gave a news conference to say he is not a fascist. pic.twitter.com/NGpaB8eFV2

— Eric Gordy (@EricGordy) September 7, 2017

„Skejo je poznat po tome što je 2016. godine, na 25. godišnjici IX. bojne HOS-a u Splitu izjavio kako je pozdrav ‘Za dom spremni’ „čist kao suza i treba ga zaštititi zakonom“. Upravo zbog tog je pozdrava u više navrata privođen u policijsku stanicu“, navodi portal.

Kaze ovaj HOS-ovac da nije fasista…Majica koju nosi bas ukazuje na to! pic.twitter.com/oio8C220q2

— Marti Misterija (@RMartinovic) September 7, 2017

Na snimcima koji se mogu pronaći na „Jutjub“ kanalu, Skejo paradira u ustaškoj uniformi, a kolona na pitanje „Ko smo mi“, odgovara „Mi smo ustaše!“. Posebno je ponosan na svoje brkove.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар