Почетна » ЧИТАОЦИ БУДЕ СВЕСТ Погледајте фотографије које приказују „еколошку“ општину Гроцку

ЧИТАОЦИ БУДЕ СВЕСТ Погледајте фотографије које приказују „еколошку“ општину Гроцку

од admin
0 коментар

Пар текстова су изазвала реакцију наших читалаца, те су нам у току дана послали фотографије наше „еколошке“ општине.

Посебан акценат бачен је на „уручивање“ захвалнице на будђењу еколошке свести и заштити животне средине, председнику општине Гроцка, Стефану Дилберовићу од стране председника покрета Зелених Бреза Гроцка, Веселина Дабетића.

Ево шта су читаоци Жиг Инфа данас усликали:

Болечки паркић, пар пута фарбан али ретко кад чишћен

Болечица….код цркве…бол више не лечи

 

Болечки поток у центру насеља….отворени колектор 2/3 насеља

Далековод….додуше још није пуштена струја, али ових дана ће

Винча…пут крај вртића и школе

Смедеревац….Славник пумпа

Улив Болечице…ЈКП „водовод и канализација Гроцка“ наплаћује без икакве скупштинске одлуке канализацију мештанима Болеча, а они су приморани да о свом трошку поправљају руиниране шахте

Болечко гробље….они и онако не гласају тако да??….

С обзиром да су ове фотографије углавном из једног места, изузев Винче, како коментаришу наши читаоци, напредна омладина која је чистила пут око манастира  Рајиновaц данас , мораће да се омасови и да постане напреднија.

-Ђубре је на све стране а по нашим информацијам у Врчину је највеће(дивља депонија). Бреза ће се веч побринути за неку захвалницу….овог пута нека прескоче Дилберовића, грађанин Симоновић ће вероватно искординирати акцијом великог ћишћења, само је један од коментара наших читалаца који су нам послали фотографије.

 

Жиг Инфо се захваљује читаоцима на послатим фотографијама и такође молимо  да нам и у наредним данима шаљу фотографије, ваља се спремити и у добром светлу приказати посетиоцима Грочанских свечаности..

Можда ти се свиди

Оставите коментар