Почетна » ШОК! Проговорила беба која се прва родила у 2016!

ШОК! Проговорила беба која се прва родила у 2016!

од admin
0 коментар

Прва беба која се родила у 2016. години у Србији већ је проговорила, ексклузивно сазнаје “Ало!”!

Како открива наш извор из Гинеколошко-акушерске клинике у Вишеградској улици у Београду, беби је требало нешто мање од сата да каже, односно дрекне, своју прву реч!

– Знате како већ иде са бебама… Пошто проведу девет месеци у мајчином стомаку, окружене плодовом течношћу, први шок који доживе јесте контакт са ваздухом. Након што први пут удахну, бебе обавезно заплачу. Убрзо их први пут окупамо, па се смире и све буде како треба. Али сада се десило нешто чудно… Пошто смо окупали бебу и дали је мајци да је види, неко од медицинског особља је више за себе констатовао да је то прва беба рођена у Србији у 2016. години. Девојчица је у тренутку отворила окице, погледала у тог колегу, а потом из свег гласа дрекнула своје прве речи: „Нееее! Зар од свих могућих земаља баш у Србији да се родим?! Неееее!!“ – открива за “Ало!” саговорник из Вишеградске који је инсистирао на анонимности.

РХМЗ И НБС ОБЈАШЊАВАЈУ

Dinar Dinari Novac Pare

Динар пао због поледице

Динар је јуче пао за 0,2 одсто у односу на евро и званични средњи курс сада износи 121,6261 динара за један евро, објавила је Народна банка Србије (НБС). Узрок овом неуобичајеном паду налази се у зимским условима, објаснили су заједно НБС и Републички хидрометеоролошки тавод (РХМЗ).

– Навикли смо да динар, када пада, а то чини често, не падне за више од 0,1 одсто. И то је нормална појава. Али сада је пао 0,2 одсто, па су се грађани усплахирили. Ствар је у томе што је за стандарних 0,1 одсто крива економија, а за ових додатних 0,1 одсто поледица. Иако на први поглед делује да је зима засада сува и да тек очекујемо снег, лед и остале трауматолошке појаве, у раним јутарњим сатима температура је изузетно ниска и нормално је да се појави лед. Динар је направио класичну почетничку грешку и изашао рано ујутру, па је стао на лед и стрмекнуо се за 0,2 одсто. Верујемо да је извукао поуку из овога и да му се иста грешка неће поновити – наводи се у заједничом саопштењу НБС-а и РХМЗ-а.

ПУТАРИ У ПАНИЦИ!

Putari

Откуд снег у јануару?!
Српски путари су у паници због јучерашнеј најаве да би данас широм наше земље могло да падне и до 20 центиметара снега!
Како “Ало!” сазнаје од извора блиских возачима ралица и посипачима соли, најава метеоролога да ће данас пасти велика количина снега толико је неочекивана да делује као провокација.
– Ово нам намерно раде, да поново испаднемо неспособни, и ми и држава! У питању је класична завера, покушај државног удара, жеља да се неко други углави на наша места! Па, побогу, ко је још видео да снег пада одмах после дочека Нове године, када су људи још мамурни? Већ годинама се не дешавају такве баханалије, а сада су метеоролози, као, најавили скоро сметове! Ово је сигурно провокација и тражићемо од Владе Србије да нас заштити, а оне који потурају такве информације наојштрије казни – открива наш извор.

ОВО СУ ИЗМИШЉЕНЕ ВЕСТИ КОЈЕ СЛУЖЕ САМО ЗА ЗАБАВУ!

М. С. П   Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар