Почетна » ФОНТАНА ЧЕЛЕНЏ: Ова девојка је поставила нови изазов у позирању испред кичераја од 2 милиона евра! (ФОТО)

ФОНТАНА ЧЕЛЕНЏ: Ова девојка је поставила нови изазов у позирању испред кичераја од 2 милиона евра! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Изградња музичке фонтане на Славији коштала је скоро два милиона евра, а изгледа да је коначно добила своју праву сврху – прављење селфија и позирање до изнемоглости.

Кичасту музичку фонтану на Славији већ увелико краси лед осветљење и парола „све ми боје лепо стоје“. Да је било двоумљења између споменика Деспоту Стефану на коњу са копљем из кога бије светло у небо и ове музичке фонтане, коју као да је неко пројектовао за предграђе Дубаија, па одустао, „Деспот“ је требао да „победи“.

Био би значајан у историјиском смислу за Београд за разлику од фонтане којој не може ни да се приђе и која нема апсолутно никакву сврху или смо ми бар тако мислили.

Изгледа да фонтана не светли за џабе, већ да јој је сврха „да привуче рибе у воду“. Наиме, једна атрактивна девојка је добила идеју да се скоцка и искези за камеру док у позадини „све светли и свира“. Иза њених леђа „пичи“ фонтана, а девојка поносно статира.

Ова атрактивна девојка је поставила нови изазов свим Београђанкама да се упусте у трку за најбољу и најатрактивнију фотку испред „спектакуларне фонтане“. Па девојке, трк код маникира, фризера, шминкера па право до Славије. Може и прво сплав, па онда фонтана. Може и гостовање на Пинку, па селфи испред фонтане.

Јер све ово остаје записано и насликано, и једног дана ћемо се сви смејати овоме.

Мозда уз музику и лепе девојке, буде и лајв пренос председникових обраћања. То би био врхунац Орвелове државе у којој вец живимо.

(Еспресо.рс)

Можда ти се свиди

Оставите коментар