Почетна » Вучић ипак посетио Гроцку и наздрављао уз четничке песме (ВИДЕО)

Вучић ипак посетио Гроцку и наздрављао уз четничке песме (ВИДЕО)

На прослави венчања Шешељевог сина

од Жиг Инфо
0 коментар

Ићићемо за Гроцку наредних дана, јер смо много урадили за ту општину, да успоставимо контакт са свим људима и видимо можемо ли да обезбедимо да та општина нормално функционише, ако не, нека неко други формира власт или ћемо имати изборе.

Управо овако је изјавио председник Србије, Александар Вучић крајем јануара 2019. године када је ухапшен бивши председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић који је првостепено осуђен на пет година затвора због паљења куће нашег колеге Милана Јовановића.

Најављен је Вучић и да ће доћи на митинг СНС-а у Калуђерици прошле године, али уместо њега дошла је Ана Брнабић.

Ипак, судећи по друштвеним мрежама, Александар Вучић је коначно испунио своје обећање и посетио је ГО Гроцка, тачније Радмиловац.

Наиме, председник Србије Александар Вучић у недељу је присуствовао прослави црквеног венчања Александра Шешеља, сина лидера радикала Војислава Шешеља. Снимци с ове прославе убрзо су преплавили друштвене мреже, а Шешељ је за портал Нова.рс рекао да су свечаности присуствовали и Вучићеви отац и син, Анђелко и Данило, као и да је прослава одржана у ресторану Радмиловац.

На друштвеним мрежама појавио се снимак из једног ресторана, где за истим столом седе председник Србије Александар Вучић, лидер радикала Војислав Шешељ и доктор Милован Бојић.
Они наздрављају док им певају песму посвећену четничком војводи Павлу Ђуришићу.

Видео: Твитер/Александра Томанић

Остаје само нејасно, шта је Александар Вучић закључио о ГО Гроцка, односно да ли општина нормално функционише или ће се ићи на изборе.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар