Почетна » Грочанска трешња, друге класе 4, 5 евра у Хрватској, пакује предузеће у власништву председника Гроцке

Грочанска трешња, друге класе 4, 5 евра у Хрватској, пакује предузеће у власништву председника Гроцке

од admin
0 коментар
trsnjekonzum2

По цени од 16,99 куна, можете купити 500 грама трешања из Србије и то друге класе. Цена по килограму трешања је 33,98 куна или око 4,5 евра.

trsnjekonzum2

 

Ову трешњу пакује предузеће „ПДМ Агро фруит д.о.о из Пудараца. Трешња је сорте бурлат, а ово предузеће је у већинском власништву (70 посто) актуелног председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића.

 

trsnjekonzum1

Подсетимо се, 08. јуна, одржан је састанак представника произвођача трешања са територије ГО Гроцка и представника ресорног министарства пољопривреде, Богдана Игића и Небојше Милосављевића. Састанак је прошао у тајности јер новинарима Жиг инфа није дозвољен улазак у салу где се одржавао састанак. Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић је лично саопштио новинарима Жиг инфа да не могу да извештавају са најављеног састанка. Ова забрана се односила искључиво на новинаре Жиг инфа, јер је Инфо служби ГО Гроцка било дозвољено извештавање са истог састанка.

 

Након тог састанка, откупна цена трешње је скочила, да би у претходна три дана нагло пала и данас је у просеку од 60- 80 динара.

 

ЕЖИ

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар