Почетна » Сазнајемо: Драган Пантелић постаје председник напредњака у Гроцкој

Сазнајемо: Драган Пантелић постаје председник напредњака у Гроцкој

Биографија председника Гроцке

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, први председник ОО СНС-а у Гроцкој, након оставке Драгољуба Симоновића у марту 2019. године, биће актуелни председник Гроцке, Драган Пантелић.

Наиме, данас је на једној од воцап група СНС-а Гроцка, објављено да ће за новог председника напредњака ове локалне самоуправе бити предложен (а и изабран прим.аут) Драган Пантелић. Иначе, претходно је издата наредба да све градске општине и остала повереништва морају да формирају одборе до 10 децембра, односно 31 јануара.

Пантелић је ушао на листу СНС-а за локалне изборе 2020. Представљен је као успешан привредник. Према његовим речима, тек је недавно учлањен у странку. За време свог двогодишњег председниковања у Гроцкој, Пантелић је успео да приватну фирму одведе у блокаду, а воћаре стави на руб егзистенције.

Ништа мање „успешан“ није ни у вођењу ГО Гроцка. Пантелић је већ сада познат по бројним аферама, а написано је и више кривичних пријава против њега. За време његовог мандата, сазнали смо да у Гроцкој има 59 саветника, као да је и новинарка ТВ Пинк, Гордана Узелац запослена као његов саветник на плати од 120 000 динара.

Инпресивна је и сарадња са медијима, актуелног председника Гроцке, односно будућег председника напредњака. За време свог мандата, од Пантелића се чуло да су новинари Жиг инфа страни плаћеници, франсуске обавештајне службе. Ништа боље није прошао ни радио Пулс, којем је само због једне објаве на друштвеној мрежи Фејсбук угашен радио сигнал.

За време Пантелићевог мандата, спортски клубови су доведени на руб пропасти, а установљено је и више милионско трошење буџетског новца.

Будући и актуелни председник у Гроцкој, остаће упамћен и по заузимању, како приватних, тако и државних парцела, све зарад сопствене користи.

О највећих инвестиција које има иза себе, као председник Гроцке, Пантелић може да наведе дуговања, како према извођачима од стране ГО Гроцка, тако и у приватној режији. Ипак, Драган Пантелић је у изузетним односима са, како је сам изјавио, са Луком Петровићем, Милошем Поповићем и Андрејом Вучићем. Таква конекција, заправо, брише званичну биографију и поставља Пантелића на место председника локалног одбора највеће странке у Србији.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар