Почетна » ЦРВЕНИ МЕТЕОАЛАРМ УПОЗОРАВА НА ВЕОМА ОПАСНО ВРЕМЕ У СРБИЈИ!

ЦРВЕНИ МЕТЕОАЛАРМ УПОЗОРАВА НА ВЕОМА ОПАСНО ВРЕМЕ У СРБИЈИ!

од admin
0 коментар

У Србији ће данас, али и наредних дана бити сунчано и веома топло, а због изузетно високих температура, Републички хидрометеоролошки завод издао је за данас и сутра црвено метео упозорење!

У Србији се данас очекује веома топло време, у вечхин места сунчано са највишим температурама од 34 до 38 степени, а у уторак и до 40 степени, упозорио је Републички хидрометеролошки завод.

Јутарња температура биће од 15 до 25 степена. После подне и увече у Војводини, планинским пределима на западу, југу и југозападу уз локални развој облацности понегде се оцекују краткотрајни пљускови са грмљавином.

И у Београду ће бити веома топло и сунчано. Крајем дана и у току ноћи уз локални развој облачности у појединим деловима града могућа појава краткотрајних пљускова са грмљавином.

Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Јутарња температура око 24, највиша дневна око 37 степени.

Време наредних дана

Према изгледима за наредних недељу дана, у уторак ће бити веома топло, са максималном температуром од 35 до 40 степени, изнад већег дела сунчано, само понегде на северу и у планинским пределима, уз несто више облачности, могућа краткотрајна киша и пљускови са грмљавином.

Од среде променљиво облачно, са чешћом појавом кисе и локалних пљускова са грмљавином уз постепени пад температуре. У већини дана температура од 24 до 28 степени.

 

ИЗВОР: КУРИР/ТАЊУГ

Можда ти се свиди

Оставите коментар