Почетна » Како одборници у Гроцкој скролују по друштвеним мрежама, без искљученог тона за време седнице (ФОТО)

Како одборници у Гроцкој скролују по друштвеним мрежама, без искљученог тона за време седнице (ФОТО)

Док се одлучује о битним стварима, они висе на друштвеним мрежама

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Судећи по седницама СГО Гроцка, друштвена мрежа Фејсбук је врло популарна међу одборницама владајуће коалиције у Гроцкој.

На последњој седници , одборница Радмила Драгутиновић (на листи СНС-а испред ПУПС-а) се толико удубила у друштвену мрежу Фејсбук да је, изгледа, заборавила да је на Скупштини ГО Гроцка. Наиме, ова одборница је скроловала по Фејсбуку без да је искључила звук. Па су се због тога у сали где се одржавала седница чули разни звуци видео клипова које је Радмила „скроловала“. Када је добила молбу од председнице Скупштине, Весне Дамњановић да буде тиша, Радмила се вратила у реалност али се тада збунила. У тој збрци, заборавила је одборница како се искључује тон, па је салом одјекивао звук са њеног мобилног телефона још неколико десетина секунди, док је за говорницом био други одборник, односно начелница финансија.

Иначе, ова одборница се врло често јавља и на позиве, а мобилни телофон јој никада није искључен (чак ни само звоно).

И други одборници су често виђени да скролују друштвеним мрежама. Интересантно је да поједини од њих прате седницу Скупштине ГО Гроцка у уживо преносу нашег портала, иако су на истој присутни.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар