Почетна » НАПРЕДНО ДИГИТАЛНО ДЕЛОВАЊЕ Председник Гроцке обилази радове иако је у Грчкој (ФОТО)

НАПРЕДНО ДИГИТАЛНО ДЕЛОВАЊЕ Председник Гроцке обилази радове иако је у Грчкој (ФОТО)

од admin
0 коментар

Ако којим случајем посетите званичну Фејсбук страницу ГО Гроцка, имаће те утисак да ова општина константно има нека дешавања, или пак обилазак неких започетих радова. 

Наравно, сва дешавања или манифестације не могу да прођу без високих функционера, првенствено председника Гроцке и ОО СНС-а, Драгољуба Симоновића. Тако да ако посетите званичну страницу ГО Гроцка, видећете, између осталога и ово:

Поред датих објава са фотографијама, пронаћи ћете и видео снимке како председник Гроцке обилази радове у више места у општини.

Међутим, председник Гроцке као и већина руководства ове општине се не налазе уопште у Србији. Наиме, председник Гроцке и готово комплет руководство ове општине су на одмору. Већина њих се налази преко 1 000 километара даље у Србији, односно у Грчкој.

Тако да уколико мало истражите друшвене мреже, пронаћи ћете фотографије већине функционера ГО Гроцка, како уживају на плажама у Грчкој.

Фотографије са летовања, поклапају се са датумима када званични профил ГО Гроцка избацује постове у којима председник ове општине наводно обилази разноразне радове, иако је на летовању.

Наши извори из ГО Гроцка потврђују да је готово комплетно руководство на одмору и да не знају до када. Како кажу, одмарају до Грочанских свечаности , а након њих ће поново на одмор. Кажу да су поједини позајмили и возила од приватника, како би стигли до жељене дестинације.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар