Почетна » ФАКУЛТЕТСКО ПИСАЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ГРОЦКЕ Ће мо, невидим, извинУла (ФОТО)

ФАКУЛТЕТСКО ПИСАЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ГРОЦКЕ Ће мо, невидим, извинУла (ФОТО)

од admin
0 коментар

Рођен је 1959. године. На изборној листи за народне посланике 2008. у рубрици стајало је да је по занимању машински конструктор, а четири године касније наведено је да је дипломирани економиста.

Симоновић је, наводно, у међувремену завршио трећи степен на Факултету за пословне студије у Бањалуци, а четврти 2008. на Факултету за предузетнички бизнис Универзитета “Унион – Никола Тесла”.

Радио је једанаест година у Железници Србије.

Био је члан Српске радикалне странке. На изборима 2004. биран је за народног посланика са њихове листе. Остало је забележено да је на дан избора, љут због непоштовања изборних правила, са још три члана СРС полупао пет изборних кутија, па је због тога провео 27 дана у затвору у Падинској скели. На чело општине Гроцка долази јуна 2005. године, али је смењен већ у новембру јер је формирана нова већина. На следећим парламентарним изборима, 2007. године, поново је добио посланичку функцију.

У Српску напредну странку прешао је 2008. године.

Након избора 2012. године поново постаје председник општине Гроцка. На тој позицији остаје до децембра када је именован за генералног директора Железница Србије. Почетком јуна 2016. годинепоново је изабран за председника Гроцке.

С времена на време, актуелни председник Гроцке воли да одговара на питања по друштвеним мрежама. Погледајте једну „расправу“ факултетскo- образованог председника Гроцке и обичних грађана:

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар