Почетна » Из школе кажу да нису чули, из ПУ Лане Гроцка да ће проблем решити уз сарадњу са школом

Из школе кажу да нису чули, из ПУ Лане Гроцка да ће проблем решити уз сарадњу са школом

Поводом прокишњавања огласили се из ОШ "Илија Гарашанин" и ПУ "Лане" из Гроцке

од Жељко Маторчевић
0 коментар

На тврдње родитеља малишана чија деца похађају предшколску наставу у ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој, да просторије прокишњавају, дан након објављеног чланка огласили су се из наведене школе, као и из ПУ „Лане“ у вези насталог проблема.

Родитељи тврде да учионица прокишњава, из предшколске установе и школе у Гроцкој ћуте

Ове две установе нису конкретно навеле да ли је било прокишњавања у наведеним просторијама, шта више од једне је речено да нису упознати са проблемом, док ће други решити непредвидиве ситуације са овима првима. Ако вам то делује нејасно, нејасноћа тек следи око „поправке“ или санирање просторија.

Наиме, из ПУ „Лане“ си рекли да непредвидиве ситуације решавају са школом, као што ће и убудуће радити.

  • Наша Установа већ дуги низ година користи просторије у ОШ „Илија Гарашанин“ за боравак четворочасовних припремних предшколских група (група пред полазак у школу). До сада нисмо имали никаквих већих проблема у вези коришћења тих просторија. Ситније непредвидиве ситуације смо увек отклањали у сарадњи са школом, као што и у будућности то планирамо чинити, навели су за Жиг инфо из ПУ „Лане“.

С друге стране, из ОШ „Илија Гарашанин“ кажу да нису упознати са проблемом односно да их им се нико од родитеља није обратио.

  • ПУ „Лане“ Гроцка дужи низ година користи просторије ОШ „Илија Гарашанин“ Гроцка како би се реализовао боравак припремних предшколских група и све време имамо изузетну сарадњу са поменутоом установом. На ваше питање можемо дати следећи одговор: Школи се нико од родитеља није обраћао по том питању, нити ми имамо било каквих сазнања о томе, навела је Љиљана Бошковић, директорка ОШ „Илија Гарашанин“ за Жиг инфо.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна слика: Илустрација

Можда ти се свиди

Оставите коментар