Почетна » Шетала сам по Грочанском кеју и ништа нисам видела од сплавова, а затим се замало и не угуши

Шетала сам по Грочанском кеју и ништа нисам видела од сплавова, а затим се замало и не угуши

У шта су се претворили Грочани? (писмо читаоца)

од Жиг Инфо
0 коментар

Гроцка има невероватне предиспозиције, као Евијан у Француској. Што кажу, Дунав је овде језеро а не река. Као Женевско језеро је. И овај кеј овако да унаказе, па то је стварно дно дна.

Најгоре ми што ми сви то дозвољавамо. Као да нисмо се макли из ове земље и не знамо ништа. Ја не могу да схватим да смо ми толико затуцани постали. Не знам шта је ово. Имамо и лабудове доле, ма милина једна. Ујутру, Дунав је сан снова, као и увече залазак сунца. И они поставе те крнтије од сплавова да гледаш у њих кад пролазиш. Па постајемо гробље за сплавове, срамота. Ми грочани ако будемо прешли преко тога, треба да нас поубијају, нисмо ми низашта. Ови на власти, заједно са Шапићем има да нас униште. Не знам ни шта чекају опозиционари. Ја знам да их има доста у Гроцкој, протест је већ требао да буде организован.

Чула сам и да ће још бродова доћи, па биће поглед скроз затворен, Дунав више нећемо видети. Па ова „наказа“ сад што је дошла, колико она има спратова? То је заклонило поглед, ништа се од њега не види. Да ли је могуће да смо ми то прихватили?

Док вам ово пишем, мајстори увелико постављају „мост“ до сплава.

Они што шетају кучиће доле на кеју, то су све људи који имају тамо неке везе и нико ништа, сви ћуте. Једино ако их неко не позове неке протесте. Ово што се дешава у Гроцкој, ово треба светски медији да објаве.

И оно што је најжалосније, уколико желимо да побегнемо од овог гробља од сплавова, пречицом до центра, е ту тек видимо нашу пропаст. Ја не могу да верујем да ми онолики смрад из Грочице више и не примећујемо? Па оно више нема ни г од Грочице, оно је чиста канализација, остала чиста г…. Просто невероватно.

Не знам више да ли да се стидим ове власти или нас Грочана, који све ово више и не примећују. Да ли смо се запитали шта остављамо деци? Није ни чудо што нам деца беже у иностранство. Овде код нас намножио се људски талог на власти, па смрад из оне Грочице и не осећа. Сплавови су за њих Мека и Медина. Сви они пацови, наркомани и шта год је још навео Вучић када је очишћено приобаље Саве, е сад нам је све то прешло у Гроцку.

Само што сада иста та грочанска власт не реагује, али не реагујемо и ми, и питам се докле? Требало би сви да се организујемо и да старо гвожђе сместимо где му је место.

 

Разочарана Грочанка (име познато редакцији)

Можда ти се свиди

Оставите коментар