Почетна » ХОРОР У НИШКОМ ПАРКУ, МАНИЈАК МАСТУРБИРАО ПРЕД ДЕЦОМ: Полиција га само легитимисала, па пустила, а онда је отишао у шуму…

ХОРОР У НИШКОМ ПАРКУ, МАНИЈАК МАСТУРБИРАО ПРЕД ДЕЦОМ: Полиција га само легитимисала, па пустила, а онда је отишао у шуму…

од admin
0 коментар

Родитељи који су у четвртак 12. јула поподне извели децу у спомен парк Бубањ ужаснули су се призором човека који је био на ободу шеталишта, свукао гаће и мастурбирао наочиглед многобројне деце. Један од родитеља Нишлија М. Т. је позвао полицију која се створила у року од пет минута, али није привела овог перверзњака. Прекршајна пријава је поднета против мушкарца са иницијалима С.Г.

– У спомен парку Бубањ са женом и децом, све уредно покошена трава све чисто и тако даље, тек наилази битанга болесна и почиње да мастурбира поред аута, као крије се као не! А, Бубањ пун родитеља са децом и ми то видели, звали полицију и полиција дошла за 5 минута. Значи, замислите болесника! И нису га ухапсили него само записали и онда отишли, а он после пар минута оде у шуму и опет после пар минута у кола и оде – написао је овај узнемирени Нишлија на једној од друштвених мрежа.

У полицији су нам потврдили да је лице легитимисано и да је против њега поднета прекршајна пријава за кривично дело непристојно понашање и вређање морала.

– Ми имамо пријаву од 12. јула око 20 сати. Лице је легитимисано и против њега ће бити поднета пријава – речено нам је у полицији.

Да ово није усамљени случај, сведоче и неки студенти из Ниша на друштвеним мрежама који кажу да се једно лице „често мота у Тврђави код моста у Ровчету и скида фармерице и гаће испред студенткиња“.

– Ма какав Бубањ, пре месец и по дана враћам се са посла и пролазим Душановом са стране где је кафана Душанов конак , пар метара испред. Дечко рекла бих највисе 40 год. преко улице поред аута стоји, свега метар и по од тротоара скинутих гаћа и подигнуте мајце исто мастурбира и зове пролазнице. Нисам могла да верујем да то може да се деси. Да је неко толико болестан – написала је коментар једна Нишлијка.

Плав и висок око 175 сантиметара

М.Т. објашњава за Курир да човек који је тог дана узнемирио децу и родитеље има између 35 и 40 година.

-Има некако светлу косу, нормалне грађе и висок је око 175 сантиметара. Страшно је оно што смо доживели. Кад’ је сео у свој неки црвени ауто, одахнули смо – каже М.Т.

Курир.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар