Почетна » Веселиновић: Гласајте за град у коме наша деца одрастају срећна

Веселиновић: Гласајте за град у коме наша деца одрастају срећна

од Жиг Инфо
0 коментар

Коалиција „МОРАМО“ одржала је синоћ своју завршну конвенцију на којој су се великом броју грађана обратили кандидати на градским, парламентарним и председничким изборима који ће бити одржани у недељу, 3. априла. У свом обраћању присутнима, Добрица Веселиновић, Кандидат за градоначелника испред покрета Не давимо Београд и коалиције „МОРАМО за добар град“, укратко је сумирао разлоге због којих је неопходно изаћи на ове изборе.

Покрет Не давимо Београд више од 10 година сања „сан о другачијем граду и другачијој Србији“, а коалиција МОРАМО има план како да Београд постане „зелен, одржив, солидаран и паметан град“ и истакао да ће отворити све уговоре које је потписала садашња власт и уредити градски превоз тако да се њиме за 30 минута стиже од куће до посла и решити проблем загађења ваздуха.

 

„Морамо да се ослободимо од терора људи који не желе и немају одговоре на важна политичка питања. Морамо да се ослободимо људи који не желе и не умеју да замене рат миром, не умеју и не желе да се ухвате у коштац са климатским променама, који мисле да су друштвене и економске неједнакости датост, а не ствар која мора и може да се промени. Морамо да се пробудимо из овог дана мрмота који живимо деценијама.“

 

На крају конвенције, Веселиновић је позвао грађане да у великом броју изађу на бирачка места.

 

„И зато у недељу 3. априла позовите пријатеље, обавестите комшије, узмите ближње за руку, лепо се обуците, понесите хемијску, осмех, пуно срце и веру у добро и гласајте. Гласајте за град у коме наша деца одрастају срећна уз срећне родитеље, град у коме има наде и осмеха, град којем дишемо пуним плућима, град у коме желимо да останемо.“

 

Загребачки градоначелник Томислав Томашевић , заједно са својим тимом, у снимљеној видео поруци подржао је коалицију „МОРАМО“ и Добрицу Веселиновића за градоначелника Београда.

Можда ти се свиди

Оставите коментар