Почетна » Дан после

Дан после

од admin
0 коментар

Прођоше и првомајски празници, људи је било на уранцима, карја роштиља, сача, ражња, али не као прошле године. Беспарица је очигледна и ако ВОЂА каже да је новчаник грађана знатно бољи него прошле године. Што би рекао 24 минута јесте бољи, смршао је, не кипи, води здрав живот!!

А Башта наставља да живи у некој својој идили. Ни абера из власти, нема капиталних инвестиција, сви су се ућутали… Човек се запита има ли кога у општини? Где су ти стручњаци са купљеним дипломама који нас спашавају од пропасти и који верују у будућност?

Господа политичари животаре лепо, имају фина примања и што би радили? Пландовање до миле воље по локалним кафанам, бирцузима.Додуше отвори се по нека клупа и канта за ђубре, направи се том пригодом неко славље и ето локалне вести на Трт Мрт Инфо-у.

Нисам се нешто ових дана бавио нашом свакодневницом, јер је сваким даном иста. Немаш више шта ни да критикујеш. Сваки дан у Башти прође потпуно исто. Живнемо мало због празника али чим они прођу немаш шта ни да видиш. Просто ми је досадно да се бавим локалном влашћу јер шта човек има више ишта да каже о њима? Све је речено и све се види.

Напредњаци су добили новог-старог председника УО АД СНС.Зна човек посао!!И виноградар је постао, енолог. Коначно је раскрстио са прошлошћу И зарђалим виљушкама А ДСС овце потресају нове поделе у врху странке. Они су најсмешнија странка у Башти. Боре се на глобалу против Вође, а чине по локалу за Вођу.Паметан је Коштуница што их је напустио. Са будалама нема шта да се ради…

Колико је смешна ситуација политике у Башти толико је и жалосна. Али они лепо живе док народ ко народ све то ћутањем одобрава. Па ако је народу лепо са њима онда ништа…

Био је ово кратак осврт наше, ваше свакодневнице. Но, ускоро следе нове вруће теме…

Данубио, виноградар повратник

Можда ти се свиди

Оставите коментар