Почетна » ДИЛБЕР ОБИШАО ПОЧЕТАК НОВОГ ПРОЈЕКТА „Ево Гроцка“ Саморазградиво ђубре-чистија Гроцка

ДИЛБЕР ОБИШАО ПОЧЕТАК НОВОГ ПРОЈЕКТА „Ево Гроцка“ Саморазградиво ђубре-чистија Гроцка

од admin
0 коментар

Данашњи дан је значајан за житеље Гроцке на пену од Дунава. Почетак пилот пројекта „Саморазградиво ђубре-чистија Гроцка“ на две локације, данас је обишао председник општине Дилбер.

Њега и заступника приватног капитала у мешовитом предузећу „Ево Гроцка“ господина дипл.ецц. Симоновића, мештани Калуђерице су их дочекали са погачом и соли. У кратком обраћању присутнима, председник Дилбер је рекао следеће:

-Драги суграђани, сведоци смо данашњег историјског започињања напредног пројекта „Саморазградиво ђубре-чистија Гроцка“ који ће нашу општину издигнути из реда неразвијених у врло напредну средину.Идеја овог пројекта је да током зиме, а надамо се да ће потрајати са оваквим падавинама, грађани лагерују своје смеће у оне канте које смо вам поделили и допустит том истом смећу да се саморазгради уз помоћ паса луталица.Оно што се не разгради то ће ваше тј. Наше предузеће с пролећа однети. Овим напредним пројектом имамо вишеструку корист. Смањујемо трошкове одношења смећа, смањујемо амортизацију возног парка, не чистимо улице другог и трећег приоритета ( изузев Касаповачке у Врчину) и хумано се односимо према псима луталицама. Уштеде које ћемо остварити усмерићемо на наше пролећне активности где ћемо вам кроз флајере, плакате, билборде, упаљаче, хемијеске оловке и билтене документовати. Надам се да ћете то оценити, овај пројект „Саморазградиво ђубре-чистија Гроцка“ као и све остале у протекле четири године и са задовољством употребити оловку и нећете дозволити да се саморазградимо.
Овом приликом вас поздрављам са познатом крлатицом која је заживела у нашем народу САМОРАЗГРАДИВИ ИДУ НАПРЕД!!

Заступник приватног капитала у мешовитом предузећу Ево Гроцка госпдин дипл.ецц. Симоновић се грађанима у Лештану обратио следећим речима:

-Ја као особа задужена у општинској управи за одрживи развој Врчина а нарочито Касаповачке улице и заступник приватног капитала у „Ево Гроцка“ могу само да похвалим визионарске способности нашег маладог и агилног председника. Он је препознао величину овог пројекта и дао нам подршку за започињање истог. Дозволите да му се захвалим у ваше име за све што је учинио за мене , тј. вас, а самим тиме и за мене а нарочито што је преузео одговорност за извештај ДРИ-а.Хвала му ВЕЛИКО!! Замолио бих вас испред „Ево Гроцка“ да не палите коњтејњере!!

 

Фабрицио Интимус

 

 
*Овај текст је шаљивог карактера и нема намеру да увреди било кога. Током снимања овог интервјуа није повређена ни једна животиња. Фотографије су фотошоп.

Можда ти се свиди

Оставите коментар