Почетна » ИЗМИШЉЕНИ ИНТЕРВЈУ Како је чаробњак из воза постао Чаробњак смећа

ИЗМИШЉЕНИ ИНТЕРВЈУ Како је чаробњак из воза постао Чаробњак смећа

од admin
0 коментар

Бивши Чаробњак из Воза, бар према писању медија, ових дана постаје Чаробњак смећа. На такве шпекулације , B.A.S.T.A info je решила да потражи одговоре лично од њега-Чаробњака ( од било које феле он био)

На вратима канцеларије у стану број 11 на трћем спрату, лично нас је дочекао он са речима:

– Не воле ме јер сам поштен,промењен, волим тартуфе а и завршио сам курс!

 

Шта тиме хоћете да кажете?

– Хоћу да кажем да сам свима увек говорио оно што мислим у очи, не лажем више и никад се нисам одрицао пријатеља а поготово моје страначке војске. Ево на пример ,сада сам са једним мојим пријатељем успео да отворим МАГИЧНО д.о.о предузеће за изношење смећа. Директорско место ћу дати лично мом другару, који ми је радио гипсарске радве на мојим вилама на Сребрном језеру. Он ће знати како свима да се одужи. Уосталом, нје џаба он био задужен за безбедност у Жинама Србије.

Плашите ли се новог смећарског посла? Свакодневно вас прозивају због тога…

– Прозивају ме у медијима, као и на друштвеним мрежама,  за разноразне ствари!! Кад се само сетим како је назив улице у мом родном месту  једно време била главна тема,пројекат гасификације мени драге Баште,па неких 40м3 грађе коју су завршили на мојој викендици,те да сам запослио жену као саветницу, те тартуфи… А ја ћу рећи да су све то биле клевете, изузев ово око тартуфа. Захваљујући мојој гувернати, ја сам још као мали заволео таруфе и напуљски козији сир,јер смо били у могућности.  И тако, волећи те ствари, ја сам заволео и Италију. Много пута сам ишао тамо по намирнице. А онда сам схватио да су намирнице ту близу нас. Нисам размишљао ни трен. Нашао сам пријатеља, прекрстио га, и сада ето имам талијанску фирму.

А што се тиче тог новог предузећа , где  ћу ја индиректно руководити,  подаци које сам вам припремио ће вама доста тога рећи о мојој стручности и визионарским плановима. Моје прошло предузеће „Шине Србије“ је много урадило,уштедело доста средстава, покренуло више пројеката и тако је за мој џеп остало много новца.

Сви знају да сам био најдисциплинованији  радник тог предузећа, да нисам изостао ни са једног састанка, да сам радио  сваког викенда, на одмор нисам ни ишао..

Ни једног евра нисам потрошио на репрезентацију ,само динаре!!!

За честа путовања по земљи и иностранству нисам узео ни једну једину дневницу која ми није припадала по правилнику и закону.

Имам сам само два службена аута,нова. Е тако ће и ново предузеће пословати. А ја се заклињем да смећа више неће бити, као што нема ни брзих пруга више, бар не у толиким количинама.

 

Како гледате на чињеницу да вас у појединим  медијима свакодневно критикују?

– То се помиње у медијима за које је добра вест – само лоша вест.Рецимо, васш медији се већ дуже време бави мојом маленкошћу, а да притом нисте проверили ни једну информацију. Неки медији су показали невероватну површност оцењујући мој рад без икаквог увида. Нико није опаснији од незналице а поготово ови који су по пропалим државним факултетима стекли знање.Ја сам, рецимо, дипломирао курс у иностранству,на престижном факултету ,у нама братској држави,по убрзаном програму.

 

Све је то лепо, али да ли треба да вам верујемо на реч?

– Не треба и зато сам пре свега припремио план о раду предузећа којег ћу  водити. Добиће га сви који га буду затражили. Он ће бити транспарентан и сви ће моћи да се упознају с детаљима. Можда ће мало дуже чекати на резултате, али имам 25 година да се едукујем. Урадио смо много и много ћу још урадити за себе и своје. На пример:

– Викендица 1 и 2 морају да се заврше.Европска пешацка зона у мом родном месту са пригодним ,мојим ,спомеником на тргу ће бити круна мог дугогодишњег друштвено-политичког рада.То ће бити стечиште окупљања младих и потврда како се може успети у својој земљи,граду ,селу!!!

 

Разговор водио:

Ернесто де ла Серна

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар