Почетна » ГРОЦКА НА ПЕНУ ОД ДУНАВА Игра лопова и жандарма

ГРОЦКА НА ПЕНУ ОД ДУНАВА Игра лопова и жандарма

од admin
0 коментар

Вечерас  је у тами библиотеке градске општине Гроцка одржан радни састанак на коме су присуствовали председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, општинско руководство, начелник Жандармске станице Гроцка Зоран Ђорђевић и помоћник командира Жандармске станице Гроцка Величковић.

На овом састанку договорено је како ће се даље играти позната игра „Лопов и Жандарми“.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, представник лопова, који је председавао састанком, истако је да ће убудуће практиковати овакве игре са свим службама и институцијама на територији општине Гроцка.

Игра Лопова и Жандарма  је увек била добра и настојаће се да убудуће буде још боља, а све зарад интереса грађана општине Гроцка, истакао је Симоновић.

С обзиром да у овој популарној игри више има оних који би учествовали као Лопови, Општина Гроцка ће донирати две WЕB камере које ће служити за праћење полиције, како би их саботирали на сваком кораку и самим тим ови први узели примат.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић посебно је нагласио да је циљ општине Гроцка да се подигне значај лоповског службеника на знатно већи ниво, јер управо су они ти који служе интересима  грађана и старају се о безбедности становника наше општине а не обрнуто.

Начелник Жандармске  станице Гроцка Зоран Ђорђевић, представник Жандарма, овом приликом честитао је новом општинском руководству на лепим жељама и изразио жељу да сарадња са градском општином Гроцка увек  иде узлазном путањом. Наговестио је да Полицијска станица Гроцка има одређених организационих проблема, будући да ради са свега 60% капацитета, и изразио бојазност да ће постојећи капацитети ћелија бити мали да приме све са овог скупа.

Поред свих проблема он је  похвалио своју службу, која што се тиче криминалитета током месеца изврши 55% до 60% случајева и да је на основу тако постигнутих резултата у врху београдских жандарма. Да би му учинак био сто посто, морао би мало чешће да долази до општинске зграде.

Пред сам крај састанка председавајући Жандарма, чешући свој брк, погледао је замишљено у правцу председавајућег за Лопове. Тај поглед је трајао дуго. Без речи су се разишли.

Игра  Лопова и Жандарма  је настављена…

 

Ернесто де ла Серна

Можда ти се свиди

Оставите коментар