Почетна » Који Пантелић је победио на изборима у Пударцима?

Који Пантелић је победио на изборима у Пударцима?

Такмичење фамилије

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Александар Вучић добио је, на недавно одржаним изборима, више поверења него на председничким изборима 2017. године, барем што се ГО Гроцка тиче. Те 2017. године, Вучић је освојио око 22,5 хиљаде гласова, док је на изборима пре недељу дана освојио нешто више од 24 000.

Међутим, дефинитивно изненађење ових избора је СПС. За Београдске изборе, у Гроцкој, листа око Томе Филе добила је пар стотина мање гласова од Уједињене опозиције. Са освојених око 4,5 хиљаде гласова (11,2 посто), ова странка је трећа по јачини у Гроцкој.  За републичке изборе, изборни резултат у корист СПС-а је још бољи, листа око „Ивице Дачића“ освојила је  5, 7 хиљаде или око 14.5 посто гласова.

Што се тиче Месне заједнице Пударци, или Бирачког места број 35, одакле је и председник ГО Гроцка Драган Пантелић, судећи по резултатима избора, а и по захвалницама, поставља се питање ко је победник.

Наиме, у овом грочанском насељу освануле су плакате захвалности Александра Вучића због добијених гласова на прошлонедељним изборима.

Одмах након СНС плаката појавила се и друга захвалница, само овога пута социјалистичка.

Иначе, СПС у Пударцима води презимењак председника Гроцке, Пантелић Игор. На прошлонедељним изборима, за парламент Србије, листа око СНС- а је добила 352 гласа, док је листа око СПС-а добила 208 гласова. Овакав резултат показао је озбиљан пад рејтинга једног од Пантелића, односно повећану подршку за другог.

Локални мештани кажу да је један Пантелић познат по „штројењу“ кучића,  други по предузећу које је прошле године постало губиташ. Након обостране захвалнице, сви се питају који је Пантелић, заправо победник прошлонедељних избора.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација

Можда ти се свиди

Оставите коментар