Почетна » САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ Веровали смо да су наши политички неистомишљеници сазрели али смо се преварили

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ Веровали смо да су наши политички неистомишљеници сазрели али смо се преварили

од admin
0 коментар

Очито да веома позитивне реакције и симпатије које грађани општине Гроцке имају према нама и мени као носиоцу изборне листе Нова Србија-Весна Пекарски ствара осећај страха код оних којима је позитивна кампања страна, без обзира што се јавно декларишу за Европске вредности.

Владајућа гарнитура са предводником Драгољубом Симоновићем у страху да ћемо 25. априла покренуту одговорност за штету коју су житељи Гроцке претрпели током њихове четворогодишње власти је реговала на овај примитиван и вандалски начин.

Веровали смо да су наши политички неистомишљеници сазрели, да неће цепати и уништавати билборде али смо се преварили. С обзиром да су све око њих већ уништили овакав чин је био очекиван.Уништена јавна предузећа, бахатост појединаца, приватизовање општине, запошљавање ближе и даље родбине и страховлада једног човека уз енормно богаћење, резултује подршком грађанки и грађана коју добијамо свакодневно.

Драго ми је да Вас је уплашила снага једне жене и уједно користим прилику да се јавно захвалим Драгољубу Симоновићу и његовим вандалима на одрађеној кампањи у нашу корист.Потврда успешности овог недела је данашња нова подршка грађана и због тога Вам се нарочито захваљујем и поручујем да онај ко види да је губитник има право да се љути.

Опроштено вам је.
Наставите тако.

Надам се да ће надлежни органи наћи и санкционисти починиоце а ми заједно са Вама 24. априла рећи НЕ налогодавцу Драгољубу Симоновићу и онима који су уништили три јавна предузећа И стотине људи оставили без посла.

Председница ОО НС Гроцка
Весна Тасев-Пекарски

Можда ти се свиди

Оставите коментар