Почетна » ХОРОР У ЧАЧАНСКОМ ВРТИЋУ: Васпитачица терала дечака (4) да је ОРАЛНО задовољи?

ХОРОР У ЧАЧАНСКОМ ВРТИЋУ: Васпитачица терала дечака (4) да је ОРАЛНО задовољи?

од admin
0 коментар

Неколико дана после повратка с планине, дечак је своју мајку питао који она има полни орган. Када му је одговорила, дечак је рекао да и његова васпитачица има исти и да је „све видео и пробао и да је много ружно

Васпитачица старости између 40 и 50 година из Чачка сумњичи се да је сексуално злостављала четворогодишњег дечака из групе у вртићу за коју је надлежна. Родитељи су је пријавили управи Предшколске установе “Радост”, након чега је васпитачица суспендована, а цео случај преузели су полиција и тужилаштво

Како преноси “Ало”, наводни педофилски напад догодио се током рекреативне наставе на Златибору, пре нешто више од месец дана.

Неколико дана после повратка с планине, дечак је своју мајку питао који она има полни орган. Када му је одговорила, дечак је рекао да и његова васпитачица има исти и да је “све видео и пробао и да је много ружно”. Исто то је испричао и пред оцем, након чега су родитељи пријавили све директору и психолозима вртића.

– Док су друга деца спавала током дневног одмора, васпитачица га је одвела у купатило, скинула се и привукла дечакову главу ка свом међуножју и терала га да је орално задовољава. Дечак је све то подробно објаснио, рекавши да више никада не жели то да ради – пренео је један извор који је укључен у цео случај.

Foto: freedigitalphotos.net

Дечак је своје немило искуство поновио пред психолозима чак је и нацртао оно што је видео након чега је директорка ПУ “Радост”, Вера Јовановић, одлучила да о свему обавести полицију.

– Случај смо пријавили полицији, а васпитачица В. Ш. суспендована је до окончања поступка. Осим тога против ње је у оквиру установе покренут дисциплински поступак. Родитељи чак нису желели да терете васпитачицу, већ су само тражили премештај детета у други вртић. Међутим, схватила сам да је ствар веома деликатна и озбиљна и обавестила сам надлежне органе, јер желимо да се сазна комплетна истина – каже Вера Јовановић.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар