Почетна » Питао сам Зоохигијеничара на плати од 90 000 динара , ко трује кучиће у Гроцкој и није се удостојио да ми одговори

Питао сам Зоохигијеничара на плати од 90 000 динара , ко трује кучиће у Гроцкој и није се удостојио да ми одговори

Свакидашња прича

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Пре четири дана био сам ужаснут потресним фотографијама отрованих паса у Гроцкој.  Угинулих паса је било и у школском дворишту, што ми представља додатни разлог за забринутост.

Није прошло толико дуго времена, да би заборавили политичку паролу са којом су садашњи актери власти у Гроцкој добили изборе- „За нашу децу“. Испоставиће се да су њихова деца заправо пензионери, јер се њима указује највише пажње, док тамо где су најмлађи, ту су  изгледа прихватљиви и мртви кучићи.

Добро се сећам када смо истраживали колико има запослених радника (који ништа не раде, а примају плате) у Гроцкој, да смо пронашли Стефана Дилберовића, бившег председника ГО Гроцка. Запослен је као сарадник председника ГО Гроцка за питање зоохигијене, а за свој посао добија 90 000 динара месечно.

Дилберовић је био  на листи одборника „За нашу децу“ у Гроцкој. Његову бригу о деци, најбоље илуструје забринутост због појаве отрованих паса у школском дворишту.

Послао сам питање оном, који има задужење да решава наведен проблем и који зато прима плату од свих грађана Гроцке.

Међутим и након пар дана од постављеног питања, одговор није стигао. Псе је, у међувремену, покупила ветерина Београд, али тек по позиву једног од запосленог у Гроцкој који и није члан напредне странке.

Одговор Дилберовића заправо осликава реално стање решавања проблема у Гроцкој. Нажалост, Дилберовић није једини који не решава проблеме, нити даје одговоре. Таквих је много. Ако власт није у стању да реши овакав једноставан проблем, шта онда да очекујемо од компликованијих?

За крај, прочитајте поново колика је плата зоохигијеничару, па сами одлучите како вам је.

 

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар