Почетна » STOLICA IMA PIK NA VEČITE: „Pobeda Voždovca je normalna stvar, pod hitno promeniti shvatanje fudbala u Srbiji“

STOLICA IMA PIK NA VEČITE: „Pobeda Voždovca je normalna stvar, pod hitno promeniti shvatanje fudbala u Srbiji“

од admin
0 коментар

Kada je već postalo izvesno da Marko Nikolić neće nastaviti saradnju sa Partizanom, jedan od najozbilnijih kandidata da ga zameni bio je trener Voždovca i bivši trener i fudbaler crno-belih Ilija Stolica. Povratak u Humsku se nije dogodio, ali je posle jučerašnjeg kraha u duelu sa bivšim timom, verovatno naterao menadžment Partizana da preispita neke od svojih odluka.

– Trebalo bi da ovakve pobedu budu normalna stvar, ali kod nas nisu. Ne doživljavaju se tako zbog nekog shvatanja fudbala i to mora pod hitno da se promeni. Mnogim ljudima smo pokazali da Voždovac može da igra protiv bilo kog protivnika i da će tako i ubuduće igrati – rekao je Stolica po završetku susreta u Humskoj i dodao:

– Mnogo mi je žao što se Kosović povredio i to je najgore što može da se desi jednom igraču na terenu. To je pokvarilo moj doživljaj ove utakmice – naveo je trener Voždovca.

Tokom dana su mediji preneli informaciju da će se tek posle magnetne rezonance utvrditi koliko je ozbiljna povreda Kosovića. Moguća pauza bi dodatno otežala posao Miroslavu Đukiću, čija ekipa trenutno nije ni blizu one igre koja ih je krasila tokom čitavog proleća.

– Trebalo je da budemo ofanzivni, a šta god bih večeras promenio bilo bi manje tako. Nisam menjao, jer je ovo bilo najofanzivnije što smo mogli. Koga god da sam zamenio, oduzeo bih ekipi tu ofanzivnost i na terenu su bili upravo najofanzivniji – objasnio je Đukić svoju odluku da ni pored negativnog rezultata, izvrši samo jednu prinudnu izmenu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Z4AlDuYBNQQ]

Voždovac posle četiri kola nema izgubljeni meč i trenutno je na drugom mestu. Čelo tabele drži Vojvodina sa 4 pobede, a treća je Crvena zvezda koja ima maksimalni učinak ali i meč manje.

Dnevno.rs! Izvor Vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар