Почетна » Кокеза: Желим да се извиним нацији и грађанима Србије за дебакл у Украјини

Кокеза: Желим да се извиним нацији и грађанима Србије за дебакл у Украјини

од admin
0 коментар

 

„У име свих нас желим да се извиним нацији, грађанима Србије због дебакла који смо доживели у Украјини и једне лоше утакмице и срамног пораза. Мислим да је то недопустиво за репрезентацију и играче. Утакмице су се губиле и раније, биће тога и у будућности, али оно што је спорно је начин на који се изгубила та утакмица. Добар део одговорности за тај пораз има руководство на челу са мном, као и стручни штаби и играчи“, рекао је Кокеза новинарима у Старој Пазови.

Репрезентација Србије изгубила је пре два у Лавову од Украјине с 5:0 у квалификацијама за Европско првенство.

„Само залагање на терену и борбеност за дрес и грб Србије и начин на који се играло у Украјини не сме да се понови. Сви фудбалери, а ови фудбалери који су овде и мали број играча који није био на овом окупјању је најбоље што Србија има. Сви они када играју за реперезентацију треба да гину и дају све од себе, чак и више и боље него у својим клубовима. Национални дрес и грб су светиња и не може мање или више да пружају у неком европском клубу где наступају“, казао је он.

Кокеза је замолио медије да заједно са ФСС пружи подршку репрезентацији у предстојећем мечу против Литваније, јер је победа неопхонда за пласман на Европско првенство.

„Једини циљ савеза је пласман на Европско првенство. Верујем да они то могу да ураде и да ће то у наредним утакмицама показати“, рекао је Кокеза.

Он је навео да ће у среду бити одржана седница Извршног одбора ФСС и да ће „видети какве ће одлуке бити донесе“.

Питања на конференцију у Старој Пазови није било, а Кокеза је рекао да ће он бити спреман да одговара на питања од уторка, односно после меча с Литванијом.

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар