Почетна » ЗАВРШЕН ТУРНИР У ПУДАРЦИМА Фамилија Величковић однела победу

ЗАВРШЕН ТУРНИР У ПУДАРЦИМА Фамилија Величковић однела победу

од admin
0 коментар

У суботу 11. јула завршен је „Видовдански турнир у малом фудбалу“ у Пударцима а победио је однео тим „Фамилија Величковић“.

Програм финалне вечери турнира у малом фудбалу у Пударцима започео је ревијалном утакмицом између ветерана Пудараца и Дражња.  Након ревијалне утакмице, са почетком у 21. час започела је борба за треће место између екипа „Гардец-Гроцка“ и“ Нил Транс –Пударци“.

До задњег минута утакмице, екипа Гардеца је водила са 3:1, када је екипа из Пудараца смањила вођство на 3:2, што је и званични резултат утакмице.

Након одигране утакмице за треће место, одржан јекратки културно-уметнички програм у коме су учествовали КУД Бочеч, као и браћа Стефан и Никола Лазаревић, који су своје умеће показали у свирању хармоника.

У 23. часова започета је финалана утакмица, односно борба за прво место између екипа „Фамилије Величковић“ и „ИГ Градња“. У не тако напетој утакмици, с обзиром да је у току оба полувремена доминирала екипа Величковић, коначан резултат је завршен са 3:0 у корист „Величковића“.

Након завршене финалне утакмице додељене су награде , од којих је 4. место освојила екипа „Нил Транс“ из Пудараца ( добила бесплатно да се такмичи на наредном турниру), док је треће место освојила екипа „Гардец“ из Гроцке са сумом од 30 000 динара. Друго и прво место освојиле су екипе „ИГ Градње“(50 000 динара) и „Фамилије Величковић“(100 000 динара).

За најбољег играча турнира у Пударцима проглашен је Никола Матијевић, а за голмана Немања Павловић.  Најбоља „фер-плеј“ екипа је била „Хоризонт“. Поред додела пехара и награда за турнир у малом фудбалу, додељене су и награде за одбојку у песку.

На овом турниру примећени су страначки лидеру у Гроцкој. Спасоје Живановић, председник СГО Гроцка и представник ДСС-а уручио је награду за другопласиране, док је Стефан Дилберовић, председник ГО Гроцка члан СНС-а уручио награду првопласираном.

Осим њих, на турниру у Пударцима били су просутни и Блажо Стојановић-УГ Наш Човек, као и представници локалне власти и чланови већа, међу којима су, Оливера Кнежевић, Зоран Којић, Стефан Милојевић и други. Био је приссутан и управник ЕДБ-а у Гроцкој Сретеновић-кординатор СНС-а за југ општине Гроцка као и директор водовода у Гроцкој, Славољуб Стевановић.

Овогодишњи турнир у пударцима биће запамћен по, до сада, најмањем броју посетилаца. Иако су организатори позивали присутне да изађу на терен  и да се „провеселе“ уз музику, то је учинило незнатан број посетилаца.

Цене пића и намирница на овом турниру у Пударцима биле су веће него у појединим београдским кафанама. Цене пића кретале су се од 100 до 150 динара, док је „са роштиља“ храна била од 150-200 динара.

Након завршене манифестације била је спремљена и закуска за организаторе, учеснике као и функционере општине Гроцка. Међутим на њу се нико није одазвао. Како нам саопштавају из организације турнира, функционери општине Гроцка нису хтели да остану на њој јер би дошло до нежељних фотографија које би биле усликане.

 

За Жиг Инфо

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар