Почетна » Пикси о звиждуцима на Маракани: „Је л’ су људи нестрпљиви? Нећу више да чујем звиждуке“

Пикси о звиждуцима на Маракани: „Је л’ су људи нестрпљиви? Нећу више да чујем звиждуке“

од Други Пишу
0 коментар

Селектор Србије Драган Стојковић Пикси каже да не жели да слуша реакције навијача као са меча против Црне Горе.

Било их је пре почетка меча када је Бранислав Недимовић уручивао поклон Душану Тадићу за стотину наступа у националном тиму, али и на полувремену када је Србија прокоцкала предност и имала 1:1 у паузи.

Први гол за српски тим дао је Александар Митровић у деветом минуту, а Стеван Јоветић је изједначио на 1:1 у 36. Пикси је у наставку увео Филипа Костића и Сергеја Милинковић-Савића и Сергеј је својом петом отворио простор за Тадића који је асистирао Митровићу за 2:1 у 73. минуту.

Онда је и сам Тадић постигао погодак за 3:1 у 77. минуту, а Пиксија је после меча којим је наш тим пришао близу Европском првенству, заболела реакција публике.

„Много тешка утакмица у психолошком смислу, јер смо пре три дана остали празних џепова у Будимпешти, а сада смо дошли су ситуацију да морамо да победимо. Много смо желели ову победу“, рекао је Стојковић на конференцији, истакавши да је задовољан и приступом својим фудбалера.

„То је изузетно чврст карактер и менталитет, а резултат на крају је такав да их је наградио за све оно што су пружили. Борили су се и заслужена је победа. Срећан сам лично, срећан као селектор Србије, да смо урадили нешто много добро за српски фудбал и ова победа иде на поклон српском народу и српској држави јер предуго чекамо да направимо овакав резултат. Сва мишљења мене и мог стручног штаба и играча, да смо вечерас апсолутно заслужили да славимо“, рекао је Стојковић.

Међутим, да није баш све идеално подсетили су га на конференцији речима да је било и звиждука.

„Звиждуке нисам чуо, не знам. То је било на полувремену. Је л’ су људи нестрпљиви? Морају да науче да се утакмица не игра 45, него 90 минута. То морају да науче. Борили су се, трудили. Те звиждуке нећу да чујем више! Ако су упућени њима, ја не знам зашто су звиждали“, рекао је Стојковић.

Србију сада у новембру чека још један меч са Бугарском у квалификацијама, којим „орлови“ могу да овере пласман на Евро после 24 године.

Foto: Starsport

Милош Љубисављевић    Нова спорт

Можда ти се свиди

Оставите коментар