Почетна » ПИТАТЕ СЕ ПОСЛЕ ЗАШТО ГИНУ? Радници на изградњи Дома културе у Врчину без заштитне опреме, ИНФО СЛУЖБА ГРОЦКЕ се похвалила радовима (ФОТО)

ПИТАТЕ СЕ ПОСЛЕ ЗАШТО ГИНУ? Радници на изградњи Дома културе у Врчину без заштитне опреме, ИНФО СЛУЖБА ГРОЦКЕ се похвалила радовима (ФОТО)

од admin
0 коментар

Странице рубрике црне хроника свако мало пуне радници који гину на својим радним местима.

Тако су првих 10 дана септембра обележиле три погибије, да би двојица радника страдала 14. септембра падом са 22. спрата зграде у оквиру „Београда на води“.

Након свих несрећа које су се догодиле, намеће се логичан закључак: то што извођачи – мимо закона и прописа – не обезбеђују градилишта и не обучавају раднике, њихови запослени пречесто плаћају главом.

Да је тако сведоче и фотографије које је објавила Инфо служба ГО Гроцка а на ком се виде радници који раде на изградњи Дома културе у насељу Драгослав Станковић у Врчину!

Радници наливају међуспратни простор, шетају се, и наливају бетон без заштитне опреме! Наравно, Инфо служба ГО Гроцка није критиковала овакав рад већ је величала напоре локалне власти у просперитету Општине.

 

Докле овако? Док неко поново не настрада?

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар