Почетна » УРНЕБЕСНО! Питали смо вас која су најгора места на којима сте имали секс, и ево шта сте нам рекли

УРНЕБЕСНО! Питали смо вас која су најгора места на којима сте имали секс, и ево шта сте нам рекли

од admin
0 коментар

Колико пута вам се десило да једва чекате да испробате секс на неком новом месту, а онда се испостави да је то потпуни дебакл? Ове Београђанке су са нама поделиле своја искуства.

З.С.(29)

Мислила сам да је секс на плажи најромантичније искуство на свету. А онда сам пробала. Дакле: секс на плажи је прави хорор и никада више у том филму нећу играти. Ево и зашто: 1. Песак се увлачи у задњицу и вагину. У комбинацији са знојем и сољу… Па, пустите машти на вољу. 2. Песак се увлачи у уста и са косе упада у очи. Резиме? Мислим да су реци сувишне. 3. Песак жуља исто колико и камење. 4. Не можеш да се наместиш и све се мучиш да направиш удубљење испод задњице, па ниси фокусирана на удубљење између својих ногу. 5. Неудобно, пескасто и тврдо. Најгоре место икада

А.В.(25)

Степенице и зид. Не постоје гора места за секс од ходничких степеница и зида. Једна нога ти је увек ниже од друге и нема шансе да ти било шта уђе осим нервозе. Гулиш леђа, он покушава да те подигне, ти покушавас да помериш кукове, светло се пали и гаси сваки час, зенташ се од комшилука и нема ни трунке еротике као у “Ниским страстима”. Једино што добијеш су модрице.

К.Л.(27)

Када је пакао. Мислила сам да нема ничег интимнијег од нас двоје у кади пуној пене. Прво, вода се брзо охлади. Друго, српске каде су по правилу уске и кратке, за разлику од српског (мушког) поноса. Нема шансе ни да ти будеш на њему ни он на теби, евентуално доги стајл, под условом да си невиђено мршава, а он невиђено низак. Може и стојећи, ако баш волиш да су ти ноге умочене у млаку воду док неко покушава да ти стави пенис у мокру вагину (ако није лубрикант, боли и гули), док ти покушавас да балансираш. Бљак.

А.С. (19)

Његова соба, а наравно живи са родитељима. То ми је најтрауматичније искуство у зивоту, али његова гајба је једино место где можемо да се сексамо, ако нећемо да се смуцамо по хаусторима и шумицама. Његова кева није запослена, тако да је увек лутрија кад ће да бане. Ми се закључамо, али онда не смеш ни да писнеш да вас не би чула. Као она не зна шта се дешава иза врата. А после нас дочека са кезом око главе и тера да ручамо/вечерамо јер нам као треба снага. Од тога ми дође да полудим.

 

(24.sata.rs)

Можда ти се свиди

Оставите коментар