Почетна » Овако изгледа „чувена“ реконструисана Вишњићева улица у Калуђерици

Овако изгледа „чувена“ реконструисана Вишњићева улица у Калуђерици

"Држи буре воду"

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Председник Гроцке, Др Саша Чапрић, који живи у Калуђерици, обишао је Месну заједницу , у којој је 2016 године отворена испостава општине Гроцка, па је указано на потребу за унапређењем рада испоставе  и отварање шалтера нових служби, који би служили као сервис за потребе и услуге становника Калуђерице. 

Према Инфо служби ГО Гроцка, онај који живи у Калуђерици, као да није знао за проблеме свога места те је од присутних  „чуо“ да је приоитетни проблем израда колектора, како би се решио проблем канализације у овом насељу, рекострукција појединих улица и улагање у постојеће образовне и предшколске установе.

Док је обилазио своју Месну заједницу, поред председника Чапрића били су  исти они који већ 12 година причају са грађанима, односно они којима је Чапрић већ шести председник из редова напредњака и који су „кључне фигуре“ Калуђерице.

И претходни председник Гроцке, обилазио је мештане Калуђерице, између осталих и становнике Вишњићеве улице који су протестовали због пута који води до њихових домова.

И део Вишњићеве улице је затим урађен.–

  • Прво смо двадесет година муку мучили да се изгради овај пут, с тим што је председник општине обећао да ће урадити проширење да се баш овде окреће аутобус. Како је то рекао тако је и порекао и не можемо више да га нађемо. Писали смо и председнику државе који нас је подржао и да се реши питање, али се његови сарадници у општини, градској управи и јавном превозу подсмејавају томе. Град, општина и јавни превоз су нам највећи непријатељи, јер до њих не можемо да дођемо директно само дописима на које они одговарају да не може ништа да се уради – рекао је Вељић , један од становника Вишњићеве улице и додао да чак ни минибус, који саобраћа у непосредној близини, до њих неће да дође а у насељу имају децу са посебним потребама, у мају 2023. године.

Владајућа гарнитура у Месној заједници Калуђерица је непромењена, док је на чело ГО Гроцка, дошао становник овог места, Др Саша Чапрић. Ипак, мештани Вишњићеве улице, данас су рекли следеће:

  • Овако данас изгледа ‘чувена’ Вишњићева улица у Калуђерици… Стручно, нема шта..

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар