Почетна » ПРИЧЕ ИЗ СУДНИЦЕ: Председник Гроцке осуђиван због тога што је оженио малолетницу од 15 година

ПРИЧЕ ИЗ СУДНИЦЕ: Председник Гроцке осуђиван због тога што је оженио малолетницу од 15 година

од admin
0 коментар

Председник ГО Гроцка, напредњак Драгољуб Симоновић изјавио је данас пред Вишим судом у Београду да је два пута прекршајно осуђиван због тога што је оженио малолетницу од 15. година, као и због разбајања кутија током избора 2ооо. године.

Пре његове изјаве пред овим судом, у тужби коју је поднео против портала Жиг Инфо председник ГО Гроцка је изјавио да он никада није био осуђиван ни кривично ни прекршајно.

ВИШЕ О ТУЖБИ ПРЕДСЕДНИКА ГРОЦКЕ-ОВДЕ

Наиме, како је данас изјавио председник Драгољуб Симоновић, он је први пут прекршајно осуђиван због тога што је оженио малолетницу старости 15. година, а други пут због туче на изборима 2 000. године. Како је још изјавио, малолетница од 15. година коју је оженио је и дан данас његова супруга.

Иначе, према писању медија Симоновић је провео 27 дана у затвору у Падинској скели због разбијања кутија на изборној јединици у Дражњу, када је био председник Радикала у Гроцкој.

Симоновић је данас пред Вишим судом такође изјавио да га текстови са Жиг Инфа  погађају и да породица га саветује да се повуче из политике.

 

ЕЖИ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар