Почетна » ЋЕРКИЦУ НИСАМ ВИДЕЛА 2 ГОДИНЕ, ОТЕО ЈЕ ОТАЦ КОЈИ ЈЕ САД ИЗА РЕШЕТАКА: Драма ове Врањанке могућа је само у Србији!

ЋЕРКИЦУ НИСАМ ВИДЕЛА 2 ГОДИНЕ, ОТЕО ЈЕ ОТАЦ КОЈИ ЈЕ САД ИЗА РЕШЕТАКА: Драма ове Врањанке могућа је само у Србији!

од admin
0 коментар

Ова Врањанка већ две године није видела своје дете јер ју је, како она тврди отео девојчицин отац, а њен бивши супруг С.Р. (32)

Снежана Ђорђевић (34), мајка седмогодишње Меланије већ две године преживљава прави пакао. Она од маја 2015. године преживљава праву агонију, за сваку мајку ону најтежу.

Наиме, ова Врањанка већ две године није видела своје дете јер ју је, како она тврди отео девојчицин отац, а њен бивши супруг С.Р. (32).

Иако је након развода у мају 2015. године старатељство припало њој, он се оглушио о одлуку суда и девојчицу – отео!

Снежана је, како прича за Еспресо, годинама због детета трпела батине од мужа насилника.

Због љубави према ћерци годину дана Снежана је трпела батине, злостављање и љубоморисање од стране бившег супруга.

– Малтретирао ме је кад год је био у алкохолисаном стању. И таман када сам одлучила да станем на пут том паклу и свакодневном малтретирању, настали су проблеми друге врсте.

– У два наврата, трећег и шестог фебруара, два социјална радника, пет полицајаца и извршни судија покушали су да ми врате девојчицу коју нисам видела од марта 2015. године. Извршење није успело јер је по речима извршног судије дете заплакало. Ја не разумем такав закон, социјална радница ми каже да је и нормално да се у таквим ситуацијама деца узнемире.

– Мој бивши супруг је тренутно у затвору јер није поштовао одлуку суда. Најпре је новчано кажњен са 50.000 динара, затим 80.000 и 150.000 динара, а како није платио ухапсили су га. Иако је он иза решетака, моја Меланија је и даље код његових родитеља – прича узнемирено Снежана.

Како је навела за Еспресо, она у породици бившег супруга никад није била прихваћена, посебно не од стране његових родитеља јер има дете из претходног брака – Л. (12). Како тврди, то је уједно и био разлог зашто С. и његова породица у почетку нису желели да прихвате девојчицу.

С.Т.   Еспресо

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар