Почетна » ВУКИЋ И ЛАЗАРЕВИЋ се потукли у Дачићевом кабинету?! Ивица: Мало Холивуда није на одмет!

ВУКИЋ И ЛАЗАРЕВИЋ се потукли у Дачићевом кабинету?! Ивица: Мало Холивуда није на одмет!

од admin
0 коментар

– Њих двојица су већ дуго у лошим односима – тврди извор

Вања Вукић и Бранко Лазаревић, блиски сарадници Ивице Дачића лидера Социјалистичке партије Србије и министра спољних послова, потукли су се у његовом кабинету, преноси “Ало!”.

Овај несвакидашњи догађај збио се пре два месеца у Дачићевом кабинету у Министарству спољних послова. Како тврди добро обавештен извор “Ало!”, само је било питање дана када ће лош однос двојице Дачићевих сарадника ескалирати у физички сукоб.

– Њих двојица су већ дуго у лошим односима. Наиме, Вукић је опасно замерио Лазаревићу што је, када је почела истрага против Лазаревића због одавања тајни члановима групе Дарка Шарића, он, као неке од сведока, навео секретарице које су тада радиле код Вукића. Он је полудео што је Лазаревић њих, ни криве ни дужне, покушао да увуче у тај процес, те је чак ишао и код Дачића да тражи да овај обузда Лазаревића. Вукић је тада лидеру социјалиста поручио да је боље да му Лазаревић не излази на очи – тврди добро обавештен извор “Ало!”.
Како додаје, ситуација се привидно смирила јер се Вукић и Лазаревић једно време нису сретали. Но, пре два месеца, Дачић је, тврди наш извор, обојици заказао састанак у свом кабинету, вероватно како би их помирио.

– Вукић је први стигао код Дачића у кабинет, а када се мало касније појавио Лазаревић, он се бесно окренуо Дачићу и упитао га: “Шта ће овај овде?”. Дачић је ћутао, али је зато изиритирани Лазаревић узвратио: “Мали, немој да се..ш”. Тада је Вукићу пао мрак на очи и ударио је Лазаревића који је пао од јачине ударца. Све то је видела и Дачићева секретарица, чини ми се В.К. која је почела да вришти. Вукић је затим још једном ударио Лазаревића, чини ми се да га је шутнуо док је лежао, и поручио Дачићу: “Рекао сам ти шта ће да се деси ако га будем срео”, након чега је отишао – препричава наш саговорник.

Ипак, ове наводе демантовао је министар спољних послова који је за Курир рекао да туче није било.

– Више пута сам већ демантовао ту причу, која је стара више месеци. Нити је било туче, нити је Лазаревић икад од мене нешто тражио што би било противзаконито. Мало Холивуда за разоноду на политичкој сцени – рекао је Дачић за Курир.

Еспресо.рс / Ало.рс, Курир.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар