Почетна » ТО ЈЕ ДРУГАРСТВО Трогодишњој Нини другари из улице скупљају паре за лечење, помозимо им

ТО ЈЕ ДРУГАРСТВО Трогодишњој Нини другари из улице скупљају паре за лечење, помозимо им

од admin
0 коментар

Другари малене Нине Максић из Београда показали су се као прави другари. Они ових дана скупљају помоћ за лечење њихове трогодишње пријатељице. Нина има само три године, а пати од тешког облика тумора на можданом стаблу.

Дана 7. априла 2015. хитно је превезена у Клинчки центар Србије, због високе температуре и немогућности да хода. У болници су извели неколико тестова и открили да Нина има тумор на мозданом стаблу. .

Лекарски конзилијум је донео одлуку да Нина мора да иде на зрачење и то зрачење може да се уради у Србији, али родитељи желе да покушају у иностранству. Још се не зна колико ће лечење коштати, али је познато да у таквим случајевима цена иде и до 30.000 евра.

Нинини другари

Нинини родитељи страхују да неће моћи да сакупе довољно новца за лечење. Ситуација је ургентна јер Нина мора одмах на зрачење како се њено стање не би погоршало.

У помоћ су прискочили другари који су се дали у акцију прикупљања новца. Ипак, чини се да њихов труд и малене рукице нису довољни, па Нинини родитељи моле за помоћ за лечење своје мале брбљивице. Отворена је и Фејсбук страница с апелом за помоћ.

Рачуни за помоћ Нини (наменски рачуни за њено лечење)
За помоћ Нини Максић
Број динарског рачуна
90-110-0602810.6

Девизни рачун
СВИВТ-БИЦ КОББРСБГ
РС35205903102168701012

блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар