Почетна » ГДЕ ГРОНЕТ УЂЕ-УШАО ЈЕ Раскачили мрежу другог оператера уместо своје, корисници без интернета и кабловске!

ГДЕ ГРОНЕТ УЂЕ-УШАО ЈЕ Раскачили мрежу другог оператера уместо своје, корисници без интернета и кабловске!

од admin
0 коментар

Интернет и кабловски оператер Гронет из Гроцке данас је искључио више корисника са кабловског система „Коперникус“ у Пударцима.

Наиме, евидентно необучени Гронетови монтери су данас требали да поскидају стару инсталацију са својих или ПТТ стубова, али су уместо својих поскидали инсталацију Коперникус кабловског оператера која се налази на стубовима ЕДБ-а. Да су монтери Гронета погрешлили инсталацију, сазнало се тек након што су Коперникусови корисници звали да пријаве нестанак сигнала и када је њихова екипа изашла на терен по позиву. А док се за грешку сазнало поскидано је преко 400 метара кабла и више десетина корисника.

Иначе, Жиг Инфо је раније писао о сумњивим добијеним пословима Гронета од стране ГО Гроцка- више овде

У том тексту смо документовали и да је Гронетова мрежа постављена под изузетно сумњивим околностима, па чак и на местима за која се никако не могу добити дозволе за постављење. И данас постоји Гронетова мрежа која се налази на таквим местима за која се никако не може добити дозвола, као што је на пример на стубовима високог напона.

За време закључења овог текста, више корисника Коперникуса је и даље без сигнала а Гронетови радници покушавају да оспособе инсталацију коју су покидали.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар