Почетна » НЕ БРИНИТЕ ЗА КИШУ Упркос свему Шабан ће певати у Гроцкој, а ево и где!

НЕ БРИНИТЕ ЗА КИШУ Упркос свему Шабан ће певати у Гроцкој, а ево и где!

од admin
0 коментар

Концерт Шабана Шаулића заказан је за вечерас у 20. часова на Дунавском кеју у Гроцкој, у склопу 49. Грочанских свечаности.

Међутим, постоји велика могућност да концерт неће бити одржан, уколико временски услови то не дозволе. Подсетимо се, и синоћни концерт „Гаравог сокака“ није одржан због невремена које је захватило Гроцку. Ипак, „сокак“ је певао за одабране госте на једном грочанском сплаву.

Ако је за утеху, или пак иако се одржи а ви неким случајем не можете да стигнете на Шабанов концерт на кеју, имаћете могућности да га слушате у ресторану „Нарцис“ у Лештанима.

Наиме, владајућа коалиција СНС-СПС, организовала је прославу „успешног“ завршетка 49. Грочанских свечаности у овом престижном „напредњачком“ ресторану са почетком у 22 часова. На слављу су позвани одборници владајуће коалиције, Чланови већа и остали одабрани гости.

-Плаћено је све комплет, а речено је да ће након што одржи концерт на обали Дунава, слављу се продружити и Шабан Шаулић. Ово није први пут да Шабан гостује у ресторану, поготово кад је локални СНС организовао славље, као за Св. Петку рецимо, каже за Жиг Инфо наш извор из ресторана Нарцис.

Весеље је ипак затвореног типа и за одабране госте,  али ко зна, ако употребите лозинку „Св. Петка је поранила ове године“, можда вас и пусте на „party“.

 

Екипа Жиг Инфа

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар