Почетна » Видоје из Врчина, за сада, ипак пуног стомака

Видоје из Врчина, за сада, ипак пуног стомака

Одложио штрајк глађу

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Видоје Теофиловић из насеља Врчин, решио је да јутрос, како је претходно и најавио,ступи у штрајк глађу испред зграде ГО Гроцка, из разлога зато што након силних обећања из ГО Гроцка, није асфалтирана Македонска улица.

Међутим, није Видоје ни стигао до испред зграде ГО Гроцка како треба јер су га већ сачекали функционери ове локалне самоуправе, како би га одговорили од штрајка глађу и још једном му дали обећање да ће улица Македонска бити асфалтирана.

Имао је Видоје чак два састанка. Један са Већником Филипом Анђићем, други са представником ЈП „За развој ГО Гроцка“ и нађен је поново компромис.

Према речима Видоја, он је штрајк обуставио до почетка јуна јер, како му је поново дато обећање, радови на асфалтирању комплетне улице Македонске ће бити одмах након 20. маја. ове године.

-Ја сам обуставио штрајк до 1. јуна ове године. Уколико  не испуне обећање, враћам се назад али тада нећу разговарати са било киме, већ ступам у штрајк глађу докле год се Македоснка улица у Врчину не асфалтира, рекао је Видоје Теофиловић за Жиг инфо.

Подсетимо се, у априлу прошле године, мештани Македонске улице из Врчина су протестовали испред зграде ГО Гроцка због тога што им се улица не реновира деценијама уназад.

Убрзо, протест је прекинут јер је склопљен начелни договор између мештана Врчина и представника ГО Гроцка. Представнике ове улице тада је примио заменик председника ГО Гроцка, Дејан Влашковић.

Како им нису испунили обећања, мештани ове улице поново су протестовали почетком октобра прошле године. И тада су им, као и претходног пута из ГО Гроцка обећали да ће решити њихов проблем до избора ове године. Истини за вољу, обећање је стигло накнадно, односно челни људи ГО Гроцка нису хтели пред камере Жиг инфа, како би дали било какву информацију о тадашњем протесту.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар