Почетна » Саветник за пољопривреду из ГО Гроцка некада „хранио новинаре Жиг инфа“, данас критикује власт чији је члан, због цене трешања (ФОТО)

Саветник за пољопривреду из ГО Гроцка некада „хранио новинаре Жиг инфа“, данас критикује власт чији је члан, због цене трешања (ФОТО)

Вулгаран речник Пантелићевог саветника

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Није било тако давно када је Душко Живанчевић, саветник председника ГО Гроцка, на групи „Трешње и трешњари“ затражио од администратора да се обришу постови Жиг инфа и Жељка Маторчевића, јер се та група, по његовом мишљењу, претворила у личну промоцију. У својим изјавама, знао је Живанчевић да успутно „нахрани“ и новинаре Жиг инфа.

 

Живанчевић са платом  од 72 458,75 динара из буџета ГО Гроцка, што би рекао наш народ, „свим средствима“ је бранио своју плату, све док није без ње остао.

А колико се заиста Живанчевић борио за пољопривреднике, не гледајући личне интересе, најбоље говоре садашње објаве овог сада бившег саветника на истим групама на којима је раније критиковао новинаре Жиг инфа.

Наиме, Живанчевић је почео да критикује актуелну ситуацију у пољопривреди, као и откупну цену трешње. Данас, када је Живанчевић само пољопривредник, када није на „плати општинског буџета“, осетио је сву муку пољопривредника. Исту ону муку за који је тврдио да не постоји док је био саветник председника ГО Гроцка и када је говорио да те муке не постоје и да је актулна власт „учинила све да се пољоприврдници осећају као господа“.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар