Почетна » (ВИДЕО) ГОРИ НЕКАДАШЊИ ПОНОС ОБРЕНОВАЧКЕ ПРИВРЕДЕ: Плануо дрвни комбинат Бора Марковић у Забрежју!

(ВИДЕО) ГОРИ НЕКАДАШЊИ ПОНОС ОБРЕНОВАЧКЕ ПРИВРЕДЕ: Плануо дрвни комбинат Бора Марковић у Забрежју!

од admin
0 коментар

ОБРЕНОВАЦ – У делу Обреновца Забрежју данас је избио пожар у некадашњем дрвном комбинату „Бора Марковић“

Како се сазнаје на лицу места, жртава и повређених нема а материјална штета на давно напуштеном и огољеном објекту некадашњег општинског гиганта према првим информацијама није велика.

pozar-zabrezje-obrenovac-foto-printscreen-yt-1478267877-1027695
Фото: Youtube printscreen

Осим ефекта великог пожара и сцена које би се могле искористити за снимање неког доброг акционог филма ништа драматичније није се догодило у овом крају Обреновца. Оно што је битније поменути када се нађете испред овог пожара,јесу уздаси окупљених мештана и оних које је високи дим привукао да дођу у близину „Боре Марковић“.

Уздаси и још један жал у очима за некадашњим поносом обреновачке привреде и на далеко чувеним комбинатом. Годинама запуштен и остављен од свих ту у ћошку Забрежја и времена .

pozar-zabrezje-obrenovac-foto-printscreen-yt-1478267877-1027689
Фото: Youtube printscreen

У овом тренутку се обреновачки ватрогасци храбро и професионално боре са ватром,како би спречили њено ширење како на околне објекте комбината тако и на стамбене објекте који се налазе у близини. Према њиховим речима ситуација је под контролом и они се надају да ће пожар ускоро бити локализован и спречена свака могућност ширења.

Извор: Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар