Почетна » Вишеструки силоватељ виђен данас у Умчарима?

Вишеструки силоватељ виђен данас у Умчарима?

Пре тога виђен у аутобусу 351

од Жиг Инфо
0 коментар

Вишеструки повратник Игор Милошевић (44) из Београда пуштен је недавно из затвора пошто је издржао затворску казну од 15 година због силовања, недозвољених полних радњи и шест разбојништава. Реч је о мушкарцу који је већ четири пута робијао због 11 силовања.

Након тога, у Београду је настала паника, јер се Милошевић после свих злочина сада најнормалније креће, а на друштвеним мрежама се појавило упозерење и фотографија како он сада изгледа.

Данас се на друштвеним мрежама појавила информација са фотографијом на којој је наводно Милошевић у Ластином аутобусу 351 за Дражањ.

Убрзо се појавила и фотографија да се ово лице , наводно осумњичено да је вишеструки силоватељ, налази у центру насеља Умчари.

У истом времену примећено је да је полиција повећала патролирање овим насељем. Како кажу мештани Умчара, полиција је са ротацијом кружила по овом насељу.

Подсетимо, Милошевић је био у КПЗ „Београд” Нова Скела, једном од најчуванијих затвора у Србији. Пресудом тадашњег Окружног суда у Београду, он је у марту 2008. осуђен на 15 година робије пошто је оглашен кривим за силовање, недозвољене полне радње и за шест разбојништава почињених у другој половини 2007. Он је осуђен јер је силовао продавачицу у бутику на Врачару, а дан касније на Вождовцу напао радницу оптичарске радње. Уз силовање, признао је да је извршио и шест пљачки.

Милошевић је, иначе, вишеструки повратник. Два пута је осуђиван због силовања. Први пут 1992, када је за само три дана напао девет жена, од којих је четири силовао. Из затвора је изашао 2001. и тада је само месец дана по изласку на слободу, силовао је још једну жену, две напао и починио осам разбојништава! Због ових злочина осуђен је на шест година. Након само 23 дана на слободи наставио је да напада и силује жене.

Како су раније писали београдски медији, Милошевић је серију силовања почео са 14 година. Тада је за три дана извршио четири силовања и пет пута је покушао, али су девојке успеле да се спасу. Као малолетник је осуђен и послат на одслужење казне у дом за малолетнике.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар