Почетна » Сазнајемо: Гроцка добија нову председницу Скупштине и заменицу председника

Сазнајемо: Гроцка добија нову председницу Скупштине и заменицу председника

Договорено на данашњем састанку напредњака

од Жељко Маторчевић
1 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, данас је одржан састанак врха СНС Гроцка на којем је одлучено да ће ова локална самоуправа добити нову председницу Скупштине, као и нову заменицу председника ГО Гроцка.

Према речима наших извора из СНС-а, нова заменица председника ГО Гроцка биће садашња председница СГО Гроцка, Душица Мемаровић док ће на њено место доћи Весна Дамњановић.

Гледано по насељима ГО Гроцка, нова председница Скупштине ГО Гроцка биће из Калуђерице, док ће место заменице председника ГО  Гроцка бити из Лештана.

Ове промене десиће се на првој наредној седници СГО Гроцка, која ће бити одржана у наредних десетак дана. На истој седници биће констатована недавно поднета оставка досадашњег заменика Дејана Влашковића.

Биографија будуће заменице председника ГО Гроцка, Душице Мемаровић, како кажу наши извори из СНС-а, јесте та да је на одборничку листу ушла како би добила стално запослење у школи у којој је радила као наставник биологије. Међутим, постала је председница Скупштине те је замрзла радно место у Основној школи где је била запослена.

Весна Дамњановић је, такође према речима наших извора, дугогодишњи члан странке и активиста. Њено име доспело је у жижу јавности прошле године када се већ једном нашла на списку за заменицу председника ГО Гроцка. Међутим, уместо ње на место заменика председника ГО Гроцка изабран је одлазећи Дејан Влашковић. Дамњановићка је запослена у водоводу у Гроцкој на плати од 44 000 динара. Недавно јој је обећано повећање плате. Преласком на место председнице Скупштине ГО Гроцка, Дамњановићкина плата ће бити преко 1 000 евра.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

1 коментар

Mirjana Pantic септембар 26, 2022 - 16:55

Ovo je sramota i podsmevanje u lice građanima opštine Grocka.
Da li je moguće da mi nemamo adekvatne osobe za ove funkcije? Posle se pitamo zašto odlazimo iz zemlje? Pa kako da ne odem? Glavom i bradom Vesna Damjanović predsednica skupštine? Ima li dalje,ima li dna? Svaki put kada pomislim da ne možete da me iznenadite vi me iznenadite! Svaka čast!

Понови

Оставите коментар