Почетна » БИА партијски непријатељ број 1, по председнику Гроцке

БИА партијски непријатељ број 1, по председнику Гроцке

од admin
0 коментар

 Јер, када сумирамо понашање председника Гроцке и његове изговорене, како јавно тако и тајно, речи ова Агенција никако да открије ко сарађује са новинарима Жиг инфа. Како БИА никако да открије ту прљаву сарадњу са „новинарима оног портала који натераше, по првестепоној пресуди, прошлог председника да једном од њих запали кућу“, садашњи председник зна повремено и сам да „сарађује“ са Жиг инфом. Међутим, целокупна ситуација  збуњује председника те, изгледа, не може како треба да управља овом локалном самоуправом. 

Не могу, а да не поставим јавно питање, а шта би са оптужбама против народног посланика, узданице СНС-а, Милоша Терзића којег пре пар месеци оптужи председник Гроцке за сарадњу са Жиг инфом? Након што су народни посланици примили у зграду општине Гроцка новинаре Жиг инфа, одржавао се састанак у партијским просторијама Српске напредне странке, такође у Гроцкој. На састанку је било доста функционера, међу њима и народни посланици. Председник Гроцке је на том састанку поручио Милошу Терзићу да ће се, парафразирано, због његове сарадње са Жиг инфом бавити БИА!

Изговарао је председник Гроцке више пута јавно и остале снаге безбедности и јавног реда и мира. Тако смо имали најаву УКП-а, СБПОК-а и ко зна чега још од Пантелића. Претње са БИА или УКП-ом постале су свакодневница у говору председника Гроцке. 

-Добар дан председниче, како сте, упита  пролазник.

– Добар дан, ево импутирају ми све живо. Импутирали су ми и заменика, секретарицу, подмећу ми ногу на сваком кораку, пријављујем БИА и ништа, ништа се не дешава. А ето, знамо се још са фудбала, играли смо некада заједно. А тог другог знам преко неких наших заједничких пријатеља, не знам шта је са УКП-ом, одговара председник случајном пролазнику.

-Председниче, ја сам Вас само, ето, питао како сте, каква БИА, УКП, фудбал, забезекнут ће бити случајни пролазник…

Баш тако се могу описати сцене претходних месеци у  Гроцкој,  као у режији Синише Павића или Здравка Шотре.

Затим долазимо до кључне чињенице. Да се сви упитамо, да ли БИА служи за проналажење сарадника Жиг инфа? Да ли председник Гроцке заиста мисли да ова служба треба таквим стварима да се бави? Просто да се забринемо за своју безбедност, ако је то заиста тако!

Своју неспособност у раду правдати УКП-ом и БИА-ом је заиста забрињавајуће. Баш ме занима ко од силиних саветника, саветује председника да  трчи до БИА  и „тужака се“? Узелац, неко други? Ко год, жалосна нам општина.

Овим чином, показано је колико је поштовање председника Гроцке према народним посланицима или осталим функцинерима, који су на већем нивоу власти од њега.

Сума сумарум, по председнику Гроцке највећи партијски непријатељ је БИА! Јер, кад би ова Агенција сазнала ко је сарадник Жиг инфа, који вероватно по његовом мишљењу треба да се угаси, у Гроцкој би све кренуло на боље. Тако се не би, између осталога, сазнало колико му његови најближи и највернији сарадници „пљују“ једни по другима. Не би се сазнало ни кога Пантелић запошљава, шта све НЕ РАДИ и слично. А то је управо рад против државе, не истинито писање!

 

Жељко Маторчевић

 

 

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар