Почетна » ОН НИЈЕ ФАНАТИК, ОН ЈЕ ЛУД! Нови тренер Челсија ће живети у тренинг кампу!

ОН НИЈЕ ФАНАТИК, ОН ЈЕ ЛУД! Нови тренер Челсија ће живети у тренинг кампу!

од admin
0 коментар

Нови тренер Челсија Маурисио Сари планира да живи у тренинг кампу Плаваца када следеће недеље буде потписао уговор са лондонским клубом.

Доскорашњи тренер Наполија треба да допутује у Лондон у наредних 24 сата, како би потписао двогодишњи уговор и заменио на клупи земљака Антонија Контеа.

Сари, који је у Италији познат и као велики радохолик, намерава да се за почетак смести у Кобаму, тренинг кампу Челсија, где ће одмах почети са планирањем тима за наредну сезону чији је почетак заказан за 9. јул када ће извршити прозивку и повести тим на турнеју у Аустралију.

Такође, клуб са Стамфорд Бриџа намерава да одмах по промоцији Сарија следеће недеље започне са реконструкцијом играчког кадра која подразумева продају вишка и куповину појачања.

Дефанзивац Јувентуса Данијеле Ругани, који је пре две године већ сарађивао са Саријем у Емполију, а требало би да кошта око 25.000.000 евра, док би у замену за Запакосту, који би отишао у Интер, са Апенина стигао Матијас Весино, који је такође играо у Емполију под Саријевом тренерском палицом (да не кажемо цигаром, јер познато је да Сари уме и да запали поред аут линије).

 

Espreso.RS | Izvor Vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар