Почетна » Peconi štiti Rutovića?!

Peconi štiti Rutovića?!

од admin
0 коментар

Kako „Alo!“ saznaje, Peconi je 22. marta ove godine svojim telom zaklonio kameru koja je direktno snimala vatreni obračun, zbog čega stručnjaci na osnovu ispaljenih čaura tek treba da reše enigmu ko je pucao.

– Na snimku sigurnosne kamere je u jednom trenutku uočljivo da između Peconija i Rutovića počinje žučna rasprava. Jasno se vidi da Rutovićev telohranitelj prvi prilazi Peconiju i udara ga drškom pištolja po glavi. Odmah posle toga, i Rutović s pištoljem u ruci ide prema njemu, ali se ne vidi da li puca u njega. Nejasno je ko je pogadio Peconija, jer je on svojim telom zaklonio kameru koja je zabeležila deo obračuna. Pitanje je da li ga je ranio Rutović ili njegov telohranitelj, mada postoji verovatnoća da su ga u unakrsnoj pucnjavi ranila obojica! – otkriva naš izvor iz istrage.

Kako smo ranije pisali, te večeri su u hotelu „Prag“ sedeli Peconi, Srđan Milovanović, vlasnik „Kopernikusa“, Milo Đurašković, pevačica Tijana Radivojević, izvesna Danijela i još jedna devojka, Novica Kocić, vlasnik firme „Građevinar“ i „Zvezdara teatra“, kao i biznismen Željko Rutović, koji je osumnjičen za napad.

– Veliko društvo je sedelo zajedno, spojena su bila četiri stola. Na čelu je bio Peconi, a prvi s njegove desne strane sedeo je Srđan Milovanović, do njega je bila Danijela, dok je Rutović sedeo na četvroj stolici. Sa druge strane stola bilo je još četvoro gostiju. Peconi i Rutović su sedeli relativno blizu i posle prvog varničenja za stolom im nije trebalo mnogo da se direktno suoče – navodi naš sagovornik upućen u detalje istrage.

Biznismen na crvenoj poternici

Viši sud u Beogradu je 4. aprila izdao naredbu za raspisivanje međunarodne poternice za kontroverznim biznismenom Rutovićem i dvojicom momaka iz njegovog obezbeđenja zbog sumnje da su pokušali da ubiju Rankovića. Rutović se tako našao na crvenoj listi najtraženijih begunaca, dok je protiv jednog njegovog telohranitelja krivična prijava kasnije povučena jer je dokazano da u vreme pucnjave nije bio u hotelu.

On otkriva interesantan detalj da su se sve čaure posle ranjavanja Peconija bukvalno raspale!

– Vlasnik TV „Hepi“ zadobio je pet prostrelnih rana nogu. Tri metka su ga pogodila u levu nogu, a dva u desnu. Leva butna kost mu je bukvalno smrskana! Metak koji je direktno pogodio butnu kost se raspao, dok mu je stopalo naprslo. Lekari su konstatovali da će zbog ove teške povrede butine najverovatnije celog života hramati. U suštini je imao sreće, jer su svi meci završili u nogama – kaže sagovornik upućen u istragu.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар