Почетна » ЕКО НАПРЕДЊАЦИ Ко то дели у Умчарима обећано пре скоро годину дана? (ФОТО)

ЕКО НАПРЕДЊАЦИ Ко то дели у Умчарима обећано пре скоро годину дана? (ФОТО)

од admin
0 коментар

Након што су уништена три Јавна предузећа за комуналне услуге (два основана за врема мандата напредњака) У Гроцкој, пронађено је решење у оснивању Јавно-приватног партнерства.

Још почетком 2015. године се знало да ће у Гроцкој комуналне делатности преузети италијанска фирма која се доводила у спрегу са председником напредњака у Гроцкој, Драгољубом Симоновићем. Време је показало да ће та фирма заиста преузети делатност комуналних услуга, а њен почетак рада почиње званично 1. новембра 2015. године. Још у току лета те године, чланови напредњака су обилазили цело подручје Гроцке, и како је тада изјављивано, вршења је анкета мештана због подели канти за смеће, које ће почети да се деле, малтене, пре него и предузеће „Еко Гроцка“ почне са радом.

Међутим, обећане канте нису доступне још увек већем броју домаћинстава иако је прошло скоро годину дана од оснивања „Еко Гроцке“. У претходних месец дана, поново је започето са дељењем домаћинствима, а данас се канте деле у Умчарима од 8 до 16 часова.

Како се наводи, грађани уз личну карту могу преузети своју канту на Зеленој пијаци у Умчарима. Према подацима са терена, канте деле чланови напредњака, а главни је Зоран Зарић.

Примећено је и да се појединцима уз личну карту подели и по више канте, док за Правна лица није обезбеђења подела већ, како им је речено, они морају платити за канту!

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар