Почетна » РУПА КОЈА СЕ ШИРИ И НИКО ЈЕ НЕ САНИРА! Реконструисана Грочанска чаршија још више пропала! (ФОТО)

РУПА КОЈА СЕ ШИРИ И НИКО ЈЕ НЕ САНИРА! Реконструисана Грочанска чаршија још више пропала! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Реконструкција Булевара ослобођења у Гроцкој почела је крајем децембра 2015. године а радови су завршени у последњем тромесечју 2016. године.

Тих година, како су наводилио напредњаци,  запостављена и оронула улица коначно је ушла у темељну обнову, а она је подразумевала реконструкцију водоводне и канализационе мреже, коловоза и тротоара. Поред тога, улица је добила кишну канализацију, све електро инсталације на стубовима су премештене у подземне канале, а уграђено је и 12 бандера јавне расвете наводили су предствници напредњачке власти у Гроцкој.

Мађутим, недуго након реконструкције чаршије у Гроцкој, између замењених „коцки“ појавила се трава која раније никада није постојала.

Убрзо се у једном делу реконструисане улице појавило и оштећење у виду издигнуте калдрме. На објављивање ове информације, нико није интервенисао. Затим се створила и мања рупа на коловозу тик уз шахту.

Након извесног времена постављена је ознака за опасност а рупа се још виш прошириле по обиму и дубини.

Ако се узме у обзир да је рађена комплетна реконструкција ове улице, укључујући и водоводно- канализациону мрежу, поставља се питање па како је онда могуће да се ово догодило? Нестручност или пак проћердан новац, време ће показати..

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар